Έρχονται 725 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας

Έρχονται 725 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας
Προκήρυξη 725 μονίμων υπαλλήλων ετοιμάζει το ΑΣΕΠ. Πριν από λίγες μέρες το ΑΣΕΠ πήρε αίτημα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για την έγκριση 632 θέσεων τακτικού προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών.

Στο μεταξύ, στον προς έγκριση αριθμό θα προστεθούν 93 ακόμα θέσεις στην ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής από παλαιότερο αίτημα.

Η κατανομή για τις προσλήψεις των δικαστικών υπαλλήλων για και την κάλυψη των αναγκών των Δικαστηρίων και Δικαστικών Υπηρεσιών της χώρας, ως εξής:

  • 404 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Γραμματέων
  • 42 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Γραμματέων
  • 123 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Γραμματέων
  • 125 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής
  • 10 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής
  • 21 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων

Συνολικά η νέα προκήρυξη θα αφορά 725 θέσεις για ειδικότητες δικαστικών υπαλλήλων των κλάδων Γραμματέων (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ), Επιμελητών Δικαστηρίων (κατηγορίας ΥΕ) και Πληροφορικής (κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ) του τομέα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του τομέα των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελέων και του τομέα των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια.

Ήδη έχει καθοριστεί ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε σαράντα οκτώ (48). Η προκήρυξη θα γίνει με μόρια μέσω ΑΣΕΠ. Συμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr, ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να βγεί στις αρχές του νέου έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ