Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στη θέση του προέδρου της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας επανεξελέγη ο Σταύρος Κατσικάδης, διευθύνων σύμβουλος της μαρίνας Φλοίσβου και γενικός διευθυντής της LAMDA Marinas AE., μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών της Ένωσης.

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Ιωάννης Αλεξόπουλος, γ.γ. ο Κωνσταντίνος Ασβέστης, ταμίας ο Ιωάννης Κοτσοδόντης και μέλη οι Βασίλειος Τέφας, Αντώνης Δρόσος και Βασίλειος Πρίφτης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε σχετικά με τη νέα σύνθεση του Δ.Σ.: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας, καθώς όλα τα εκλεγμένα μέλη μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα: να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση των μαρινών στην Ελλάδα, να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει στο τουριστικό και οικονομικό περιβάλλον της χώρας και να αναδείξουμε περαιτέρω τις ευκαιρίες ανάπτυξης και επενδύσεων που προσφέρουν. Χαρακτηριστικό της ενότητας των μελών μας είναι ότι επανεκλέγονται 6 από τα 7 μέλη, άξιοι εκπρόσωποι του κλάδου μας».

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας έχει σκοπό να εντείνει τις προσπάθειες διαμόρφωσης ευνοϊκότερου θεσμικού πλαισίου για την ίδρυση και λειτουργία των τουριστικών λιμένων στην Ελλάδα, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ