Εξαγορά του 60% της Cloudideas GmbH από την Real Consulting

Εξαγορά του 60% της Cloudideas GmbH από την Real Consulting

Το συμφωνηθέν τίμημα για την αγορά των ως άνω μετοχών ανέρχεται σε 800.000 ευρώ

Η Real Consulting προχώρησε σε συμφωνία με την Cloudideas για την εξαγορά του 60% των μετοχών της. Η Cloudideas GmbH είναι γερμανική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων Salesforce.

Το συμφωνηθέν τίμημα για την αγορά των ως άνω μετοχών ανέρχεται σε 800.000 ευρώ, με πρώτη καταβολή το ποσό των 250.000 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Real Consulting με την εξαγορά του 60% των μετοχών της Cloudideas επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Γερμανία, διευρύνοντας ταυτόχρονα το portfolio υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, επενδύοντας στην κορυφαία - σε διεθνές επίπεδο - πλατφόρμα CRM της Salesforce.

Η Salesforce έγινε παγκοσμίως γνωστή από την βέλτιστη και τεχνολογικά προηγμένη λύση διαχείρισης σχέσης πελατών την οποία ολοκληρώνει με μια σουίτα επιχειρησιακών εφαρμογών που επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών, την αυτοματοποίηση ενεργειών μάρκετινγκ, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την επιχειρηματική ευφυΐα με ενσωματωμένες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης καθώς και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη apps που ενοποιούν δεδομένα και λειτουργίες σε όλο το εύρος μιας επιχείρησης.

Η Cloudideas, για περισσότερα από δέκα χρόνια, παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε μια πληθώρα πελατών που προέρχεται κυρίως από τους κλάδους Τεχνολογίας, Μάρκετινγκ και Ενημέρωσης, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εμπορίου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce, εδρεύει στην Φρανκφούρτη και διατηρεί γραφεία στο Ντίζελντοφ της Γερμανίας. Περισσότερα από 20 πιστοποιημένα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων καλύπτουν όλο το εύρος λύσεων Salesforce, και συγκεκριμένα τις λύσεις Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot και Commerce Cloud από την ανάλυση των επιχειρησιακών ιδιαιτεροτήτων, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης έως και την παροχή managed services. Το 2021 η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει πωλήσεις περίπου 1,8 εκατ. ευρώ ενώ το EBITDA να ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ