«Επιχειρούμε Έξω»: Από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

«Επιχειρούμε Έξω»: Από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

Την αναλυτική παρουσίαση των όρων και των προϋποθέσεων ένταξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο νέο πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, έκανε ο σύμβουλος επιχειρήσεων Δημήτρης Λούλιας.

Από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται οι αιτήσεις χρηματοδότησης για το πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» με στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας και προβολής των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ) πραγματοποίησε σχετική εκδήλωση όπου έγινε παρουσίαση του προγράμματος. Την αναλυτική παρουσίαση των όρων και των προϋποθέσεων ένταξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο νέο πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, έκανε ο σύμβουλος επιχειρήσεων Δημήτρης Λούλιας.

Σημαντικό μέρος των πόρων, της τάξης των 13 εκατ. ευρώ, θα διατεθούν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μάλιστα, κάθε επιχείρηση δύναται να υποβάλει αίτηση χρηματοδότησης προϋπολογισμού έως 100.000 ευρώ, ενώ η δημόσια επιχορήγηση ανέρχεται σε ποσοστό 50%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ