ΝΔ: Λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων - Ποιοι αναμένεται να καταθέσουν σήμερα

ΝΔ: Λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων - Ποιοι αναμένεται να καταθέσουν σήμερα
Καταληκτική προθεσμία είναι η 6η απογευματινή και άγνωστο παραμένει αν τελικά θα είναι υποψήφιος και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στις 11 το πρωί θα καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ λίγη ώρα αργότερα στις 12:30 θα ακολουθήσει και η κατάθεση της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Χθες πάντως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης καταθέτοντας τη δική του υποψηφιότητα παρουσίασε τις θέσεις του για τη Νέα Δημοκρατία προτάσσοντας την ανάγκη ενότητας αλλά και ριζικών αλλαγών.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης κατέθεσε 50 υπογραφές στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ετσι, και επίσημα ο πρόεδρος της ΝΔ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης έχει συγκεντρώσει ήδη περί τις 200 υπογραφές στελεχών, σε μια επίδειξη δύναμης, αλλά - όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία - κατέθεσε τις προβλεπόμενες πενήντα.

Με έμφαση στην αφοσίωση με την οποία υπηρέτησε διαχρονικά την ΝΔ, την εμπειρία αλλά και τις ανάγκες του σήμερα και την προοπτική του αύριο, ο Ευ. Μεϊμαράκης ζήτησε την ψήφο των μελών της ΝΔ για να «χτίσουμε την νέα Νέα Δημοκρατία» όπως είπε.

Ο κ. Μεϊμαράκης άφησε σαφείς αιχμές για όσους εγκατέλειψαν το κόμμα «και τώρα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ» και όσους αποστασιοποιήθηκαν όταν η ΝΔ ήταν στα «κάτω» της.

Την ίδια ώρα από το περιβάλλον του Δημήτρη Αβραμόπουλου διαψεύδουν φήμες που ήθελαν τον Ελληνα Επίτροπο να καταθέτει και αυτός υποψηφιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ