Κickathens: Διεθνές πρόγραμμα για νέους επιχειρηματίες

Κickathens: Διεθνές πρόγραμμα για νέους επιχειρηματίες
Στη χώρα μας έρχεται για πρώτη φορά το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick, που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να υλοποιήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τo Kick ξεκίνησε από το Σιάτλ και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας αυτή τη στιγμή σε 4 ηπείρους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Kick απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να επιταχύνουν αποτελεσματικά τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, παρέχοντας τους καθοδήγηση βήμα-βήμα, ενώ οι συμμετέχοντες γίνονται παράλληλα μέλη της κοινότητας των Kick, με στόχο την ανάπτυξη διάδρασης και σχέσεων μεταξύ των μελών της.

Αναφερόμενη στο Kick, η διευθύντρια (director) του Kick Athens, Ρεβέκκα Πιτσίκα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μέσα από το Κick, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να μετατρέψουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση, που να δημιουργεί θέσεις εργασίας και μαθαίνουν να χειρίζονται και να ξεπερνούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα start up στο ξεκίνημά του.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της νέας ιστοσελίδας του προγράμματος www.kickathens.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ