Πόπη Τσαπανίδου: Σε ποιο κανάλι αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου

Πόπη Τσαπανίδου: Σε ποιο κανάλι αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου

Η γνωστή δημοσιογράφος φέρεται να αφήνει το πόστο του σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο του ANT1, για να αναλάβει την παρουσίαση στο Open του Ιβάν Σαββίδη.

Η Πόπη Τσαπανίδου φέρεται να αφήνει τον ΑΝΤ1 και να βάζει «πλώρη» για το Open, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του znews.gr, η γνωστή δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση του καναλιού για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Οι συζητήσεις φαίνεται πως είχαν θετική έκβαση με τις δύο πλευρές να έχουν πλέον βρει τη χρυσή τομή για να ευοδωθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος σχολίαζε τα θέματα της επικαιρότητας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου είτε μαζί με τον Πάνο Αμυρά, είτε με τον Αντώνη Δελλατόλα.

Αυτό μέχρι την Παρασκευή το παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη, το συμβόλαιό της οποίας λήγει στις 31 Αυγούστου και όλα δείχνουν ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για το νέο χρόνο. Πάντως οι σχέσεις της με την ιδιοκτησία του σταθμού και προσωπικά με τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, παραμένουν εξαιρετικές και το τηλεοπτικό διαζύγιο φαίνεται πως θα είναι βελούδινο, καταλήγει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ