Αλήθεια υπερθερμαίνεται το νέο iPhone 15;

Αλήθεια υπερθερμαίνεται το νέο iPhone 15;

Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο

Δεν έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την κυκλοφορία του νέου τηλεφώνου της Apple και πραγματικά ένας καταιγισμός αναφορών σχετικά με περιστατικά υπερθέρμανσης έκανε το γύρο στα social media. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο, με πολλούς χρήστες να τονίζουν πως τα νέα τους κινητά ζεσταίνονται πάρα πολύ που είναι σχεδόν ανέφικτη η χρήση τους. Οπως ήταν αναμενόμενο η Apple αρχικά έδωσε τη δική της απάντηση, επισημαίνοντας ότι ετοιμάζει ένα νέο update που θα λύσει τα προβλήματα που έχουν οι χρήστες.

Ομως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes η Apple επανήλθε και υποστήριξε ότι σε μεγάλο βαθμό η κατάσταση θα εξομαλυνθεί μετά τις πρώτες μέρες χρήσης, καθώς το τηλέφωνο "κάνει υπερωρίες". «Έχουμε εντοπίσει μερικές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν το iPhone να λειτουργεί πιο ζεστά από το αναμενόμενο. Η συσκευή μπορεί να γίνεται πιο ζεστή κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη ρύθμιση ή την επαναφορά της συσκευής λόγω της αυξημένης δραστηριότητας στο παρασκήνιο.

" Αυτό είναι αναμενόμενο. Όταν ρυθμίζετε ένα νέο iPhone και πραγματοποιεί εκ νέου λήψη όλων των εφαρμογών, φωτογραφιών και μουσικής, για παράδειγμα, που συγκεντρώσατε στο προηγούμενο τηλέφωνό σας, αυτό σημαίνει ότι η νέα σας συσκευή λειτουργεί υπερωρίες και μερικές φορές υπερβαίνει τη θερμοκρασία, για να γίνουν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλά, περιέργως, υπάρχουν περισσότερα. Η Apple συνέχισε, «Βρήκαμε επίσης ένα σφάλμα στο iOS 17 που επηρεάζει ορισμένους χρήστες και θα αντιμετωπιστεί σε μια ενημέρωση λογισμικού.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά ορισμένες πρόσφατες ενημερώσεις σε εφαρμογές τρίτων που τις προκαλούν υπερφόρτωση του συστήματος. Συνεργαζόμαστε με αυτούς τους προγραμματιστές εφαρμογών για επιδιορθώσεις που βρίσκονται στη διαδικασία κυκλοφορίας."

Εν αναμονή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ