Αυτή είναι η νέα "υβριδική" Coca Cola που έρχεται και στην Ελλάδα

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στις αγορές της Ασίας και την Αυστραλία η Coca Cola Coffee plus έρχεται και στην Ελλάδα

Αυτή είναι η νέα "υβριδική" Coca Cola που έρχεται και στην Ελλάδα

Ο Απρίλιος είναι τυπικά ο μήνας που γεμίζουν τα ψυγεία των παγωτών αλλά και αυτός που οι ζυθοποιίες και οι εταιρείες αναψυκτικών ρίχνουν τα δυνατά χαρτιά τους εν όψει του καλοκαιριού. Για την Coca Cola σημαντικές προσδοκίες συγκεντρώνονται γύρω από ένα "υβριδικό" αναψυκτικό που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στις αγορές της Ασίας.

O λόγος για την Coca Cola Coffee Plus που συνδυάζει την γεύση της Coca Cola με αυτή του καφέ και περιέχει εξτρά ποσότητα καφεΐνης (34 milligrams/κουτάκι) και εντάσσεται στα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη αναψυκτικά αφού περιέχει λιγότερες από 50 θερμίδες.

Για την Coca Cola στην Ελλάδα το μεγάλο στοίχημα είναι πως θα καταφέρει να λανσάρει ένα προϊόν με γεύση καθώς στο ιστορικό της αποτυχημένη προσπάθεια με την Coca Cola Cherry. Στην προκειμένη περίπτωση τα μηνύματα που έχει λάβει από γευστικές δοκιμές είναι θετικά καθώς θεωρούν ότι το συγκεκριμένο αναψυκτικό μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει έναν απογευματινό καφέ.

Παράλληλα με την Coca Cola Coffee Plus η εταιρεία ρίχνει στην ελληνική αγορά την Cοca Cola Zero λεμόνι, η οποία λανσαρίστηκε πριν από δύο χρόνια στην Ιταλία και γνωρίζει επιτυχία σε αρκετές αγορές του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ