Coca Cola Energy: Η Coca Cola μπαίνει "στα χωράφια" του Red Bull

Σε δύο ευρωπαϊκές αγορές ρίχνει τις επόμενες εβδομάδες η Coca Cola το πρώτο energy drink που φέρει την υπογραφή της

 Coca Cola Energy: Η Coca Cola μπαίνει "στα χωράφια" του Red Bull

Σε μία αγορά όπου, τουλάχιστον στην Ευρώπη, κυριαρχεί η Red Bull και σημαντικό μερίδιο κατέχει η Monster αποφάσισε να μπει η Coca Cola. O λόγος για τα energy drinks τα οποία είναι ιδιαίτερα δυναμικά στις νεαρές ηλικίες. Το προϊόν με το οποίο εισέρχεται η Coca Cola είναι το Coca Cola Energy το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ισπανία και Ουγγαρία μέσα στον Απρίλιο. 

Το αναψυκτικό θα περιέχει φυσικά εκχυλίσματα καφεΐνης και γκουαράνα και θα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Συγκεκριμένα θα έχει 80 mg καφεΐνης ανά μερίδα των 250 ml, δηλαδή τριπλάσια ποσότητα από ότι η "κανονική" Coca Cola. H νέα Coca Cola θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση zero, επίσης στην συσκευασία των 250 ml.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Coca Cola είναι μέτοχος με ποσοστό 16,7% στην Monster η οποία διαθέτει μερίδιο πάνω από 30% στα ενεργειακά ποτά στις ΗΠΑ και είναι χορηγός σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα κυρίως στον χώρο των extreme sports.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας, η Coca Cola Energy θα λανσαριστεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές αργότερα μέσα στο 2019 ένω μέχρι το τέλος του 2020 αναμένεται να έχει παρουσία σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ