Skroutz: Πόσα κινητά πούλησε το 2018. Ποια είναι η μάρκα που κυριαρχεί

Στοιχεία για τις πωλήσεις συσκευών κινητής τηλεφωνίας, την κατηγορία και την μάρκα που πουλάει περισσότερα μέσα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Skroutz έδωσε ο συνιδρητής της εταιρείας Γιώργος Χατζηγεωργίου

Skroutz: Πόσα κινητά πούλησε το 2018. Ποια είναι η μάρκα που κυριαρχεί

Εντυπωσιακά νούμερα και στοιχεία για την πώληση κινητών τηλεφώνων μέσω του δικτύου καταστημάτων που συνεργάζονται με την Skroutz έδωσε μέσω ανάρτησης του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Χατζηγεωργίου478.000 κινητά πωλήθηκαν μέσω του Skroutz το 2018, δηλαδή περίπου μία συσκευή ανά λεπτό. H εταιρεία που κυριαρχεί από το συγκεκριμένο κανάλι είναι Xiaomi με μερίδιο 40.7% και ακολουθεί η Samsung με 29.7% και η Apple με 7.9%.

Η ίδια εικόνα και για το τελευταίο τετράμηνο (Νοέμβριος 2018 - Φεβρουάριος 2019) όπου Xiaomi, Apple, Huawei κέρδισαν μερίδιο ενώ η Samsung έχασε. Συγκεκριμένα το ποσοστό της Xiaomi έφθασε το 43,6%, της Samsung έπεσε στο 27,2% και η Huawei είδε ποσοστό της να ανεβαίνει από 6,1% σε 7,3%.

Tα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις είναι τα Χiaomi Redmi Note 5, 6 pro με μεγάλη διαφορά απο τα Samsung J5, J7. Το best seller της Apple είναι το iphone 7 και τελευταία το iphone 8 plus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ