Στο χαρτοφυλάκιο της Μέλισσα η μαγιονέζα Kraft

Στο χαρτοφυλάκιο της Μέλισσα η μαγιονέζα Kraft

Η γνωστή για την ποιότητά της, και πρωτοπόρος διεθνώς, Μαγιονέζα Kraft εντάσσεται από την 1η Ιανουαρίου 2018 στο χαρτοφυλάκιο των μαρκών που διαχειρίζεται η Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕ Τροφίμων.

Μετά την εξαγορά της Kraft από τη Heinz σε παγκόσμιο επίπεδο και λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων τα οποία η Μέλισσα Κίκιζας έχει επιδείξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια που προωθεί τη Heinz στην Ελλάδα, η νέα εταιρία KraftHeinz της εμπιστεύεται το σύνολο του χαρτοφυλακίου της.

Έτσι, δημιουργείται μία πλήρης γκάμα προϊόντων με το Κέτσαπ, τη Μουστάρδα και τη Μαγιονέζα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέλισσα Κίκιζας είναι από τις πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες στην Ελλάδα, όπου οι εργαζόμενοι της αμείβονται με ελάχιστο μισθό κατά 70% μεγαλύτερο από αυτόν που ορίζουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Σύμφωνα με την πρώτη έκθεση εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας, απασχολεί 216 εργαζόμενους εκ των οποίων το 99% είναι με συμβάσεις αορίστου χρόνου και μόνο το 1% με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Το 2016 η Μέλισσα Κίκιζας κατέβαλλε σε όλους του εργαζόμενους τουλάχιστον 50% του μηνιαίου μισθού ως ετήσιο bonus για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η εταιρία προχωρά κάθε χρόνο σε αυξήσεις μισθών. Μετά την παρέλευση του πρώτου διμήνου εργασίας, παρέχει σε κάθε εργαζόμενο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης σε μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ