Κερδίζει όλο και περισσότερο... ουρανό η Tus Airways

Τα σχέδια της εταιρείας

Κερδίζει όλο και περισσότερο... ουρανό η Tus Airways

Περισσότερη κίνηση αποκτούν τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και ειδικά ορισμένα, απομακρυσμένα, όπως των Ιωαννίνων ή της Πάτρας που υπολειτουργούν.

 

Οι λεγόμενες «μικρές» αεροπορικές εταιρείες βρίσκουν χώρο και επιχειρούν σε αυτά τα αεροδρόμια, αναζητώντας περισσότερες ευκαιρίες.

Προ ημερών, η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways, ανακοίνωσε ότι σε συμφωνία με την Περιφέρεια Ηπείρου θα ξεκινήσει από τις 16 Φεβρουαρίου απευθείας δρομολόγια από τη Λάρνακα προς τα Ιωάννινα και τώρα, συνεχίζοντας την επέκτασή της προς την Ελλάδα, προσθέτει στο δίκτυό της απευθείας πτήσεις προς Πάτρα (αεροδρόμιο Αράξου) και Αλεξανδρούπολη, από τη Λάρνακα.

Τα δύο νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου, με δυο πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις, τόσο από το αεροδρόμιο του Αράξου, όσο και από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα αναχωρούν κάθε Τρίτη και Σάββατο και αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Οι νέες αυτές συνδέσεις θα προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς ακόμη περισσότερων επισκεπτών από την Κύπρο στις περιοχές της Πάτρας και της ευρύτερης Δυτικής Πελοποννήσου και της Αλεξανδρούπολης και θα τονώσει το τουριστικό ρεύμα προς αυτές.

Η Tus Airways έχει τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και έχει στα άμεσα σχέδιά της τη λειτουργία πτήσεων σε 16 προορισμούς το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ