Ποια εταιρία εξαγοράζει η Trivago

Ποια εταιρία εξαγοράζει η Trivago
H διοίκηση της trivago προκειμένου να αυξηθούν περαιτέρω οι online προκρατήσεις των ταξιδιωτών για τουριστικά πακέτα (με λίγα μόνο κλικ) αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά της Cloud-PMS, Base7booking, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της trivago αναφέρει ότι «η προηγμένη πλατφόρμα cloud της Base7booking παρέχει στους ξενοδόχους ανταγωνιστική τεχνολογία, ενώ η trivago τους δίνει πρόσβαση σε περισσότερους από 120 εκατομμύρια μηνιαίους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Μέσα από την ενοποίησή τους θα δοθεί στους ξενοδόχους η δυνατότητα να έρχονται εύκολα σε επαφή με εκατομμύρια ταξιδιώτες και να προσελκύουν απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα τους».

Η Base7booking είναι μια online πλατφόρμα που βοηθάει τους ξενοδοχους να φτιάξουν ένα αρχείο της ςπιχείρησης τους. Σε αυτή την πλατφόρμα καταγράφουν όλες τις κρατήσεις, έχουν όλους τους πελάτες και τα στατιστρικά της επιχείρησης τους.

Ειδικότερα, ο Managing Director της trivago, Τζοάννες Τόμας αναφέρει: «Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμπράξεις και να ξεκλειδώσουμε τεράστιες δυνατότητες για τους ξενοδόχους και τους ταξιδιώτες. H διοίκηση της trivago σε συνεργασία με την Base7booking επιθυμούν να δουν τους ξενοδόχους να χρησιμοποιούν σύγχρονα μέσα διαχείρισης καταλύματος τους και να αφήσουν πίσω τους τα πιο παραδοσιακά. Αυτός ο εκσυγχρονισμός θα γίνει στο πλαίσιο της ψηφιακής διαχείρισης καταλύματος, της παροχής ανταγωνιστικών δυνατοτήτων και απευθείας κρατήσεων στην trivago. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τους ξενοδόχους, στην προσπάθεια προσέλκυσης απευθείας κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας τους».

Από την άλλη πλευρά ο ξενοδόχος και ο ιδρυτής της Base7booking, Φράνκ Μαρτίν επισήμανε ότι «η πλατφόρμα cloud καθιστά την τεχνολογία προσιτή και εξοικονομεί στους ξενοδόχους πολύ χρόνο και χρήμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ