Άτοκα δάνεια για τον ΕΝΦΙΑ δίνει το "Βενιζέλος" στους εργαζόμενους

Άτοκα δάνεια για τον ΕΝΦΙΑ δίνει το "Βενιζέλος" στους εργαζόμενους
Άτοκα δάνεια στους εργαζόμενους του χορηγεί ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προκειμένου να καλύψουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ, έκτακτη εισφορά κλπ).


Αυτό προβλέπεται στην επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψε η διοίκηση του αεροδρομίου με τους εργαζόμενους στις 17 Σεπτεμβρίου 2014.
Ειδικότερα για το χρονικό διάστημα 2014-2015 ο ΔΑΑ θα εφαρμόσει πρόγραμμα προσωπικών δανείων προς το προσωπικό της εταιρίας με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση έκτακτων οικονομικών αναγφκών (φορολογικές επιβαρύνσεις κλπ)
Δικαιούχοι:Ολοι οι εργαζόμενοι μέχρι και τον τίτλο του Head, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και κατόπιν αιτιολογημένης αίτησης τους. Ο εργαζόμενος δύναται να αιτηθεί νέο δάνειο μόνο μετά την πλήρη αποπληρωμή του προηγούμενου.
Ποσό δανείου: Μέχρι δύο ονομαστικούς μηνιαίους μισθούς μεικτούς με συνολικό ανώτατο όριο τα 5.000 ευρώ.
Επιτόκιο:Μηδέν
Διάρκεια δανείου: Μέχρι 18 μήνες
Παρακράτηση δόσης: Η παρακράτηση της δόσης γίνεται μέσω της μισθοδοσίας. Σε περίπτωση αποχώρησης του εργαζομένου που έχει ανεξόφλητο υπόλοιπο δανείου, αυτό συμψηφίζεται με τις αποδοχές που έχει λάβει καθώς και το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ