Intralot: Τρεις κινήσεις για κεφαλαιακή αναδιάρθρωση και έξοδο της μετοχής από επιτήρηση

Intralot: Τρεις κινήσεις για κεφαλαιακή αναδιάρθρωση και έξοδο της μετοχής από επιτήρηση

Προαναγγέλλει συνεργασίες με 3-4 μεγάλους παρόχους.

Νέο δάνειο, νέο ομόλογο και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προανήγγειλε η διοίκηση της Intralot, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Σωκράτης Κόκκαλης, ανέπτυξε τα σχέδια της εταιρείας που αποσκοπούν στην έξοδο της μετοχής από την επιτήρηση, την κεφαλαιακή αναδιάρθρωση και στην έναρξη μιας νέας αναπτυξιακής πορείας.

Όπως σημείωσε ο κ. Κόκκαλης, κατά τη γενική συνέλευση η οποία ενέκρινε την ΑΜΚ, η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ελληνικές τράπεζες για να προχωρήσουν μέσα στο φθινόπωρο -πέραν της ΑΜΚ- στην έκδοση νέο ομολόγου και τη σύναψη τραπεζικού δανείου.

Όπως είπε, η εταιρεία θα ανακοινώσει μέσα στον Σεπτέμβριο περισσότερες πληροφορίες, λέγοντας ότι η όλη η διαδικασία θα λήξει εντός του 2023.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στον τομέα της τεχνολογίας και βασικός της στόχος είναι η ανάπτυξη της αγοράς των ΗΠΑ, της Αυστραλίας καθώς και νέων αγορών όπως της Βραζιλίας, στην οποία είχε δραστηριοποιηθεί και κατά το παρελθόν, ωστόσο τώρα απαιτείται μια διαφορετική προσέγγιση, πρόσθεσε ο κ. Κόκκαλης. Ο ίδιος επισήμανε ότι δρομολογούνται συνεργασίες με ορισμένες εταιρείες – παρόχους στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών που θέλουν να ανανεώσουν τα συστήματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ