Μάθε πώς θα ανοίξεις τη δική σου πιτσαρία - Πόσο θα κοστίσει

Μάθε πώς θα ανοίξεις τη δική σου πιτσαρία - Πόσο θα κοστίσει
Aποτελεί μία από τις γνωστότερες ελληνικές εταιρίες πίτσας η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της το 1996, ενώ εντός του έτους επιχειρεί και την είσοδο της στο γνωστό σουβλάκι".

Το δίκτυό της αποτελείται από 62 καταστήματα και ο στόχος της είναι να καλύψει όλη την Ελλάδα με 140 καταστήματα. Σήμερα κατέχει την 1η θέση στον χώρο της πίτσας, έχει 1. 200.000 ενεργούς πελάτες και υπερδιπλάσιες πωλήσεις από την 2η αλυσίδα πίτσας. Παράλληλα αναπτύσσει νέα αλυσίδα «σουβλάκι» Fan (το 2015 ανοίγει το 1ο κατάστημα στο Περιστέρι).
Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα τα οποία η εταιρία υποστηρίζει ότι μπορεί να παρέχει σε όποιον θέλει να ενταχθεί στο δίκτυο της ανοίγοντας το δικό του κατάστημα. Μάλιστα για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της αλυσίδας, η Pizza Fan γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της, δημιούργησε ευέλικτα μοντέλα Franchise που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε περιοχής αλλά και στις δυνατότητες του επιχειρηματία. Η ευελιξία αυτή αφορά το μέγεθος για μικρές και μεγάλες περιοχές και τον τύπο Franchise. Υπάρχει το μοντέλο πλήρης επένδυσης και τα μοντέλα Business Facility Lease με κυμαινόμενη συμμετοχή κεφαλαίου & υποχρεώσεις καθώς επίσης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Με το άνοιγμα του καταστήματος, έμπειροι area managers μαζί με επιθεωρητές λειτουργίας και ανάπτυξης επιβλέπουν και εκπαιδεύουν το προσωπικό, επιτόπου για τις πρώτες 3-4 βδομάδες έως ότου να μπει σε κανονική λειτουργία. Το κεντρικό marketing παρακολουθεί συνεχώς, με βάσει τα στοιχεία των παραγγελιών, την πορεία κάθε καταστήματος και συμβάλει επί τόπου, με προωθητικές ενέργειες local marketing.
Τέλος, η αλυσίδα, από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών. Γι' αυτό ανέπτυξε ένα πολύπλευρο και ευέλικτο πελατοκεντρικό σύστημα (CRM), που της επιτρέπει να επικοινωνεί καθημερινά με τους πελάτες της και να ρωτά τη γνώμη τους για το προϊόν που φάγανε, (πάνω από ένα εκατομμύριο ερωτηθέντες) και έτσι να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της.

Δείτε τί χρειάζεται να ανοίξω το δικό μου κατάστημα Pizza Fun ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ