Πώς μπορώ να ανοίξω το δικό μου επώνυμο mini market

 Πώς μπορώ να ανοίξω το δικό μου επώνυμο mini market
Για το άνοιγμα ενός επώνυμου καταστήματος με την μέθοδο του franchise, το μεγάλο κόστος αποτελούν τα royalties (που καταβάλλονται στο δικαιοπάροχο καθόλη την διάρκεια της σύμβασης ή τα entry fees ή αλλιώς το εφάπαξ τίμημα για την ένταξη στο δίκτυο.


Στην περίπτωση όμως της δημιουργίας ενός Express Market, οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υφίστανται.
Τα Εxpress Μarket είναι παντοπωλεία που προσφέρουν ποικιλία προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Συνδυάζουν το μικρό παντοπωλείο της γειτονιάς με μεγάλη ποικιλία προσφορών με την υποστήριξη της αλυσίδας καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης Δ. Μασούτης Α.Ε.
Η δραστηριότητα αυτή της Μασούτης ξεκίνησε στα τέλη του 2005, με την άδεια Επιτροπής Ανταγωνισμού και αφορά τον τομέα της χονδρικής πώλησης, με τη μορφή των τριγωνικών πωλήσεων.
Σύμφωνα με την εταιρία «πρόκειται για μια πρόταση αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή για κάθε επαγγελματία που είτε δραστηριοποιείται, είτε θέλει να δραστηριοποιηθεί σε χώρους όπως είναι η εστίαση (εστιατόρια, καφέ, ταβέρνες, ξενοδοχεία κ.λπ.), το λιανεμπόριο (για καταστήματα από 50 τ.μ. έως 1000 τ.μ.), το χονδρεμπόριο σε όλη την ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για μια ειδική συνεργασία, που στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι όλοι οι συνεργάτες θα προμηθεύονται τα προϊόντα που διακινούν στα καταστήματά τους από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ή απευθείας από τη βιομηχανία, πετυχαίνοντας παράλληλα ειδικές εκπτώσεις».
Οι νομοί στους οποίους αναπτύσσεται το δίκτυο Franchise Εxpress Μarket της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε είναι:
Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Φλώρινας, Καρδίτσας, Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, Ζακύνθου, Σάμου, Κέρκυρας, Δωδεκανήσων, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Κυκλάδων, Λευκάδας.

Δείτε τα πλεονεκτήματα της επένδυσης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ