Bruno Coffee: Το καφέ της Λάρισας που κατακτά την Ελλάδα

Bruno Coffee: Το καφέ της Λάρισας που κατακτά την Ελλάδα
Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν τα Mikel και τα Coffee Island στο καταναλωτικό κοινό, μια νέα αλυσίδα από την επαρχία που δραστηριοποιείται και αυτή στον τομέα πώλησης καφέ έρχεται να κατακτήσει σταδιακά με τη σειρά της όλη την Ελλάδα.

Ο λόγος για την αλυσίδα Bruno Coffee, μια εταιρία πώλησης καφέ που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2008 στην Λάρισα και μέσα σε έξι χρόνια κατάφερε να γίνει γνωστή στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Για την ώρα, η αλυσίδα δραστηροποιείται στο βόρειο τμήμα της χώρας και συγκεκριμένα μετράει 17 καταστήματα σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Βέροια.

Πολύ σύντομα η εταιρία σχεδιάζει να εγκαινιάσει το πρώτο της κατάστημα και στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αιγαλέου, στησυμβολή της Ιεράς Οδού με τη Μάκρης.

Ιστορία

Η ιστορία Bruno Coffee Stores ξεκινά το 2008 με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στην οδό ηρώων Πολυτεχνείου από τον ιδρυτή της αλυσίδας Κώστα Αναστασίου. Η ανάπτυξη του brand βασίστηκε από την πρώτη στιγμή στο τετράπτυχο:

  • Ποιότητα
  • Σεβασμός στον πελάτη/προμηθευτή/το προσωπικό/περιβάλλον
  • Τεχνογνωσία
  • Καινοτομία στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων

Στόχος είναι η ανάπτυξη καταστηµάτων Bruno σε όλη την επικράτεια µε τη µέθοδο της δηµιουργίας συνεργαζόµενων επιχειρήσεων, ή όπως αλλιώς λέγεται, franchise. Ήδη η εταιρία προσφέρει ένα ευέλικτο franchise με επίκεντρο και προτεραιότητα τη κερδοφορία του franchisee. Δείτε την επενδυτική πρόταση της αλυσίδας Bruno ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ