Δείτε πώς ένας 9χρονος βγάζει περισσότερα από...1 εκατ. δολάρια το χρόνο! (BINTEO)

Δείτε πώς ένας 9χρονος βγάζει περισσότερα από...1 εκατ. δολάρια το χρόνο! (BINTEO)
Πολλοί (μεγάλοι και μικροί) θα ζήλευαν αυτό το αγόρι. Εναι μόλις εννιά χρονών και έχει καταφέρει να μαζέψει στον τραπεζικό του λογαριασμό εκατομμύρια. Πώς; Πολύ απλό! Πληρώνεται για κάτι που όλα τα παιδιά στον κόσμο θα εύχονταν να κάνουν εντελώς δωρεάν...

Ο μικρόςEvan έχει καταφέρει να κερδίζει περισσότερα από1 εκ. δολάρια τον χρόνο, απλά δοκιμάζοντας παιχνίδια και ανεβάζοντας βίντεο στο youtube και συγκεκριμένα στοEvanTube το οποίο διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές και 1 εκατομμύρια views.

Ο ίδιος και η οικογένειά του, δημιουργούν διασκεδαστικά βίντεο που συχνά περιλαμβάνουν ειδικά εφέ και time-lapse και τα δημοσιεύουν στο κανάλι του μικρού. Μάλιστα σε πολλάvideo που ανεβάζει η οικογένεια, πρωταγωνίστρια είναι η αδερφή του μικρού Evan, η Jilian.

Και τελικά, μέσα από το κανάλι του YouTube ο Έβανς φέρνει στο σπίτι του το απίστευτο ποσό 1.300.000 δολαρίων τον χρόνο, σύμφωνα με το Business Insider.

Η πλειοψηφία των εσόδων του προέρχονται από τις διαφημίσεις που έχει στο κανάλι του, ενώ ο πατέρας του Εβαν, Τζάρεντ, είπε ότι ο μικρός Εβαν δεν γνωρίζει για τα χρήματα και για τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει.

Τα χρήματα που κερδίζει, πηγαίνουν στην τράπεζα και όπως εξηγεί ο πατέρας του θα είναι σε θέση να τα ξοδέψει ο εννιάχρονος όταν μεγαλώσει.

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησε την παραγωγή των βίντεο του, ο Εβαν έχει πει: «Χάζευα στο YouTube, και ρώτησα τον μπαμπά μου αν θα μπορούσα να ξεκινήσω ένα δικό μου κανάλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο του βίντεο ανέβηκε τον Νοέμβριο του 2011. Σήμερα με 3 δικά του κανάλια ο μικρός θεωρείται σταρ στο youtube.