Πόσο θα κοστίζουν τα iPad Air 2 και iPad mini 3 στην Ελλάδα

Πόσο θα κοστίζουν τα iPad Air 2 και iPad mini 3 στην Ελλάδα
Λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση των iPad Air 2 και iPad mini 3, η ελληνική αγορά ετοιμάζεται να υποδεχτεί στα ράφια των καταστημάτων της τα δύο νέα αυτά προϊόντα.

Η Apple πραγματοποίησε εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα κατά της διάρκεια της οποίας παρουσίασε τα iPad Air 2 και iPad mini 3. Στην ίδια εκδήλωση, η εταιρία είχε παρουσιάσει μιανέα σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών iMac, καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα για Mac, το OS X Yosemite. Θυμηθείτε το σχετικό δημοσίευμα του fpress ΕΔΩ.

Το iPad Air 2 διαθέτει επανασχεδιασμένη οθόνη Retina 9,7 ιντσών, αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID, πανίσχυρο επεξεργαστή Α8Χ καθώς και βελτιωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας iSight και FaceTime.Επίσης διαθέτει ένα νέο είδος wi-fi chip που υποστηρίζει μεγαλύτερες ταχύτητες, περιλαμβανομένων downloads μέχρι και 866 megabits per second. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Το iPad Mini 3, διαθέτει τον αισθητήρα Touch ID. Ο επεξεργαστής είναι ο Α7 και φέρει κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης σε σχέση με το iPad Air 2. Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει εώς και 10 ώρες. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις ΕΔΩ.

Τα δύο αυτά προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στις διεθνείς αγορές και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα. Οι τιμές στις οποίες θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά θα ποικίλουν, αναλόγως την χωρητικότητά τους (16GB, 64GB και 128GB). Δείτε πόσο θα κοστίζουν τα δύο νέα iPad στην χώρα μας, στον πίνακα που ακολουθεί ΕΔΩ. Στον ίδιο πίνακα θα δείτε και τις νέες τιμές για τα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν: το ipad air 2 και το mini 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ