Πώς θα θέσετε το ΙΧ σε κυκλοφορία με «έκπτωση» έως 92% στα τέλη κυκλοφορίας

Υπολογίστε μόνοι σας τα... τέλη με τον μήνα

Πώς θα θέσετε το ΙΧ σε κυκλοφορία με «έκπτωση» έως 92% στα τέλη κυκλοφορίας

Έρχονται και για το 2024 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα. Η τροπολογία θα κατατεθεί τα επόμενα 24ωρα στη Βουλή ώστε οι οδηγοί να μπορούν -ηλεκτρονικά- να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους (θεωρητικά γιατί πρακτικά δεν τις ξεβιδώνουν πλέον) πληρώνοντας μόνο την αναλογία των τελών κυκλοφορίας.

Θέλει κάποιος να κυκλοφορήσει το όχημά του μόνο τα Χριστούγεννα; Θα εξασφαλίσει έκπτωση 92% στα τέλη κυκλοφορίας πληρώνοντας μόνο για τον έναν από τους 12 μήνες

Για τον οικονομικό προγραμματισμό σας, αυτό που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε πόσα θα πληρώσετε για να θέσετε το όχημά σας και πάλι σε κυκλοφορία. Μπορεί ενδεχομένως να θέλετε να πάρετε και μια καλή γεύση για το πώς λειτουργεί το σύστημα των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα ώστε να το χρησιμοποιήσετε από του χρόνου. Το σύστημα είναι απλό. Επιλέγετε για πόσους μήνες θέλετε να κυκλοφορήσετε το όχημά σας μέσα στο 2024 (maximum 8 μήνες) και πληρώνετε την αναλογία. Πόσα είναι τα χρήματα που θα πρέπει να καταβάλλετε; Μα εξαρτάται από το όχημά σας. Έχουμε λοιπόν το εργαλείο του fpress που χωρίζει τα όχηματα στις δύο βασικές κατηγορίες και σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε από τώρα το ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ