Υπολογίστε το νέο επίδομα θέρμανσης με ηλεκτρικό ρεύμα - Τα δύο κλικ που βγάζουν το τελικό ποσό

Υπολογίστε το νέο επίδομα θέρμανσης με ηλεκτρικό ρεύμα - Τα δύο κλικ που βγάζουν το τελικό ποσό

Με την πληκτρολόγηση του ταχυδρομικού κώδικα αλλά και του αριθμού των παιδιών, θα μάθετε πόσα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος για το α' τρίμηνο του 2024. 

Έτοιμο και το επίδομα θέρμανσης για όσους χρησιμοποιούν κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές για να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης. Με τα ίδια εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια που έχει το επίδομα θέρμανσης με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, το νέο βοήθημα που απευθύνεται σε 1,2 εκατομμύρια νοικοκυριά έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Έχει διαφορετικό τρόπο υπολογισμού

2. Αφορά -προς το παρόν- σε διαφορετική περίοδο: στο πρώτο τρίμηνο του 2024 και όχι σε όλη την χειμερινή περίοδο.

3. Το ποσό που κυμαίνεται από 45 έως 480 ευρώ, δεν κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά πιστώνεται στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος

Για να μάθετε πόσα δικαιούστε (σ.σ αυτό συμβαίνει αν πληροίτε τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια) χρειάζεστε μόνο το εργαλείο του fpress.gr. Η απάντηση απέχει δύο κλικ. Το ένα για να πληκτρολογήσετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα και το δεύτερο για να δηλώσετε αριθμό τέκνων. Αν η πληκτρολόγηση του ΤΚ δεν βγάζει την δική σας περιοχή, μπορείτε βοηθητικά να βρείτε τον συντελεστή υπολογισμού του επιδόματος στην βάση δεδομένων. Αυτός ο συντελεστής, πολλαπλασιάζεται με το ποσό των 180 ευρώ και το τελικό αποτέλεσμα προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε παιδί.

Αν θέλετε να κάνετε τη σύγκριση του επιδόματος θέρμανσης πετρελαίου με το επίδομα θέρμανσης ρεύματος, δεν έχετε παρά να κάνετε την αντίστοιχη διαδικασία στο άλλο εργαλείο του fpress.gr το οποίο υπολογίζει το επίδομα για όλα τις πηγές ενέργειας πλην ρεύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ