Έκκληση Στ. Καλαφάτη στους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν

 Έκκληση Στ. Καλαφάτη στους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν

Ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων για τη μάχη που δίνουν όλο αυτό το διάστημα εναντίον του κορονοϊού

Έκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν, απηύθυνε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων για τη μάχη που δίνουν όλο αυτό το διάστημα εναντίον του κορονοϊού.

Ο κ. Καλαφάτης συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους για να ανταλλάξει ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και σημείωσε:"Να πω μέσα από την καρδιά μου σε όλο τον κόσμο "καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, καλή χρονιά, με υγεία". Παράλληλα, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, το διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων που πραγματικά υπερβάλλουν εαυτόν όλο αυτό το τελευταίο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, στον αγώνα μας απέναντι στον εφιάλτη που ζούμε, εμείς και όλη η οικουμένη. Και, βεβαίως, να απευθύνω, για άλλη μία φορά, έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να εμβολιαστούν και να κάνουν και το δικό τους αγώνα, να κάνουμε τον δικό μας αγώνα απέναντι σε εκείνους που διστάζουν να εμβολιαστούν να τους πείσουν να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη ζωή τους και στη ζωή τους και στους συνανθρώπους τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ