Βόλος: Πέθανε από κορωνοϊό αρνητής του εμβολίου

Βόλος: Πέθανε από κορωνοϊό αρνητής του εμβολίου

Από τη ζωή «έφυγε» σήμερα ένας 57χρονος συμβασιούχος εργαζόμενος στη ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτεσης Μείζονος Βόλου), ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου με κορωνοϊό.

Ο 58χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr ήταν ανεμβολίαστος και φέρεται να ήταν αρνητής του κορωνοϊού. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική Επιχείρηση.

Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Κάθε φορά που το θέμα έμπαινε σε συζήτηση στους κόλπους της ΔΕΥΑΜΒ ο ίδιος αντιδρούσε.

Επηρεασμένος από διάφορες θεωρίες έλεγε στους συναδέλφους του ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί και αμφισβητούσε τις επιστημονικές απόψεις των ειδικών που προτρέπουν στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Πριν από λίγες μέρες κόλλησε τον ιό. Παρέμεινε σπίτι, δεν πήγε στο Νοσοκομείο. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα επιβαρυνθεί η υγεία του σε τέτοιο βαθμό, ώστε η επιδείνωση να καταστεί μοιραία για τη ζωή του.

Όταν μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια υψηλού βαθμού. Ο κορεσμός του ήταν ιδιαίτερα χαμηλός. Οι γιατροί σήμαναν συναγερμό. Παρ’ ότι έγιναν προσπάθειες για να αναταχθεί ο οργανισμός του ήταν πολύ αδύναμος. Ακολούθησε η διασωλήνωση προκειμένου να βοηθηθεί η αναπνευστική λειτουργία. Δυστυχώς ούτε αυτό επετεύχθη.

Χθες λίγα λεπτά πριν τη 1.30 η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ενημερωνόταν για τον θάνατο του 58χρονου.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Συνάδελφοί του ξέσπασαν σε κλάματα. Η απώλειά του οδυνηρή και πρόωρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ