Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αυτές είναι οι κατηγορίες εργαζομένων που θα εμβολιαστούν μετά την ΕΜΑΚ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αυτές είναι οι κατηγορίες εργαζομένων που θα εμβολιαστούν μετά την ΕΜΑΚ

Έρχονται και άλλες κατηγορίες εργαζομένων που θα υποχρεωθούν σε εμβολιασμό σύμφωνα με πληροφορίες

Διορία δίνεται στους υπαλλήλους που υπηρετούν στις ΕΜΑΚ έως τις 11 Ιουνίου, προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, εφόσον το επιθυμούν, σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η διαδικασία, θα δρομολογηθεί η αντικατάστασή τους σε άλλη υπηρεσία της Πυροσβεστικής, ενώ θα αντικατασταθούν από άλλους υπαλλήλους που έχουν εμβολιαστεί.

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ - Προθεσμία έως τις 11 Ιουνίου

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι κλάδοι που – σύμφωνα με πληροφορίες – θα ενταχθούν στη λίστα (λόγω επικινδυνότητας από την ευρεία έκθεση σε άλλους πολίτες), όπως οι μάχιμοι αστυνομικοί, οι υπάλληλοι των ΚΕΠ, αλλά και οι εργαζόμενοι στα γηροκομεία. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού στα σώματα στρατού.

Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν, όταν ανοίξει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια και προς όλους, οπότε και αναμένεται να βγουν ειδήσεις και για τα προνόμια των εμβολιασμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ