Συνεργασία ΕΟΔΥ-Δήμου Αθηναίων για τον έλεγχο πολιτών για κορονοϊό

Συνεργασία ΕΟΔΥ-Δήμου Αθηναίων για τον έλεγχο πολιτών για κορονοϊό

Ο ΕΟΔΥ έχει αναλάβει τον συντονισμό της λειτουργίας του Ιατρείου καθώς και την ενίσχυσή του με υγειονομικό προσωπικό και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή

Από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοινώθηκε ότι, έπειτα από συνεννόηση και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, από σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου, το Δημοτικό Ιατρείο που βρίσκεται στην 5η Δημοτική Κοινότητα (Σαρανταπόρου 4 - Άνω Πατήσια) θα λειτουργεί αποκλειστικά για τον έλεγχο πολιτών για κορονοϊό (COVID-19).

Ο ΕΟΔΥ έχει αναλάβει τον συντονισμό της λειτουργίας του Ιατρείου καθώς και την ενίσχυσή του με υγειονομικό προσωπικό και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Οι πολίτες, κατόπιν επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ στον τηλεφωνικό αριθμό 210 5212054 και μόνο εφόσον πληρούν τα κριτήρια για εργαστηριακό έλεγχο, θα παραπέμπονται για έλεγχο αποκλειστικά με ραντεβού στο ειδικά διαμορφωμένο Ιατρείο.

Όσοι πολίτες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου Δημοτικού Ιατρείου για άλλα θέματα υγείας, από σήμερα, θα εξυπηρετούνται στα υπόλοιπα πέντε Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ