Πρωτοβουλία ανακαίνισης των «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» από την ΟΠΑΠ

Πρωτοβουλία ανακαίνισης των «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» από την ΟΠΑΠ
Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέγα Χορηγού του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας, οι οποίοι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συμμετείχαν δυναμικά «κατεβάζοντας» την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» και συμβάλλοντας στο έργο που έχει ανακοινώσει η ΟΠΑΠ της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».


Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία ξεπέρασε τα 60.000 downloads μέσα σε δύο εβδομάδες, σε συνδυασμό και με τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο link www.diadromiprosforas.gr, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να μετρούν δωρεάν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούσαν.
Ο κόσμος αγκάλιασε με ενθουσιασμό αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και τα βήματα που συγκεντρώθηκαν ανήλθαν σε 240 εκατ. ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. μετέτρεψε αυτόματα τα βήματα προσφοράς σε οικονομική ενίσχυση προς τα 2 Παιδιατρικά Νοσοκομεία και διπλασίασε το ποσό που αναλογούσε στα βήματα αυτά ανεβάζοντας έτσι τη συνολική προσφορά στις 250.000 ευρώ.