Αναζητούνται επενδυτές στο Λονδίνο

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το 12ο Ετήσιο Ελληνικό που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών

Αναζητούνται επενδυτές στο Λονδίνο

Πάνω από 30 επιχειρήσεις αναμένεται να συμμετάσχουν στο 12ο Ετήσιο Ελληνικό Roadshow που θα πραγματοποιήσει στο Λονδίνο το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Στο παρασκήνιο της προετοιμασίας της προ μηνός εξόδου της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης επιδόθηκαν σε μπαράζ επαφών με δυνητικούς επενδυτές προκειμένου οι τελευταίοι να «ψηθούν» ότι η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα.

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2017 και 33 εισηγμένες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις προοπτικές και τα σχέδια τους σε πάνω από 100 διαχειριστές κεφαλαίων.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης. Ο πρώτος θα μιλήσει για «την επιστροφή της Ελλάδος στην ανάπτυξη» και ο δεύτερος θα αναλύσει στους ξένους διαχειριστές κεφαλαίων «την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας».

Οι 33 εισηγμένες εταιρείες που συμμετέχουν στο roadshow είναι οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, Attica Bank, Autohelllas, Eurobank, Cenergy, Folli Follie, Fourlis, Grivalia Properties, Lamda Development, MIG, MLS, Motor Oil, Viohalco, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, Εθνική, Ελλάκτωρ, ΕΛ.ΤΕΧ 'Ανεμος, ΕΛΠΕ, ΕΧΑΕ, Ιντραλότ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, Μυτιληναίος, Πανγαία, Πειραιώς, Πλαστικά Θράκης, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Σαράντης, Τέρνα Ενεργειακή και Τιτάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ