Ξεχωριστές στιγμές / Ξεχωριστές εμπειρίες με τις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Ξεχωριστές στιγμές / Ξεχωριστές εμπειρίες με τις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Τρεις νέες κάρτες με σύγχρονη εμφάνιση, που προσφέρουν επιβράβευση σε κάθε σας συναλλαγή με το πρόγραμμα go4more, δώρο go4more πόντους με την πρώτη σας αγορά, ασφάλιση σε κάθε σας ταξίδι, και άλλα προνόμια.

Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Black, Gold και Silver, έρχεται να καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες αλλά και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Τρεις νέες κάρτες με σύγχρονη εμφάνιση, που προσφέρουν επιβράβευση σε κάθε σας συναλλαγή με το πρόγραμμα go4more, δώρο go4more πόντους με την πρώτη σας αγορά, ασφάλιση σε κάθε σας ταξίδι, και άλλα προνόμια. Εσείς, επιλέγετε την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Η premium κάρτα, που μπορείτε να αποκτήσετε ανεξάρτητα από το οικονομικό σας προφίλ και να διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα μέσα από το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, είναι η πιστωτική κάρτα Black.

Πρόκειται για την exclusive κάρτα που σας κάνει να ξεχωρίζετε, προσφέροντάς σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων. Με την κάρτα Black απολαμβάνετε δωρεάν ασφάλιση σε κάθε σας ταξίδι, προστασία για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη σας αγορά. Επιπλέον, με τη δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge μπορείτε να μετατρέψετε κάθε σας στιγμή σε μια ξεχωριστή εμπειρία, απολαμβάνοντας κορυφαίες υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων.

Μπορείτε να αποκτήσετε την πιστωτική κάρτα Black, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

H πιστωτική κάρτα Gold αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €7.000 το χρόνο στη συνέχεια. Για shopping, ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold βρίσκεται κοντά σας για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων. Τα προνόμια όμως της κάρτας Gold δεν σταματούν εδώ. Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη σας αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας σας από το Internet και Mobile Banking της Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεστε, η κάρτα Gold αναβαθμίζει την κάθε σας στιγμή.

Για να αποκτήσετε την πιστωτική κάρτα Gold, μπορείτε να κάνετε αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Για εσάς που αναζητάτε ένα καθημερινό εργαλείο συναλλαγών, η πιστωτική κάρτα Silver είναι η ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες λύσεις πληρωμών, για εξόφληση λογαριασμών και οφειλών, και για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών. Στο εστιατόριο ή στο supermarket, στο mall ή στο μαγαζί της γειτονιάς, στις διακοπές ή στις online αγορές, η κάρτα Silver θα γίνει η νέα αγαπημένη σας συνήθεια. Με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σας συναλλαγή, δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά και προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες, η κάρτα Silver μπορεί να γίνει η νέα αγαπημένη σας συνήθεια. Επίσης, με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, (π.χ. παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ.), έχετε τον απόλυτο της κάρτας σας ανά πάσα στιγμή.

Αποκτήστε την πιστωτική κάρτα Silver, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Επιπλέον, πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας με τις κάρτες Black, Gold και Silver, συμμετέχετε σε κληρώσεις και μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα παρακολουθήσουν αγώνες UEFA Champions League , θα ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις πιστωτικές κάρτες Black, Gold και Silver στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ