«Black» – Η «exclusive» πιστωτική κάρτα που κάνει τον κάτοχό της να ξεχωρίζει

«Black» – Η «exclusive» πιστωτική κάρτα που κάνει τον κάτοχό της να ξεχωρίζει

Οι κάτοχοι της Black έχουν στη διάθεσή τους έναν εξειδικευμένο σύμβουλο που τους προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες

Σε μια εποχή όπου η διαχείριση των χρημάτων μας, αλλά και του καθημερινού μας χρόνου αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, οι πιστωτικές κάρτες νέας γενιάς της Εθνικής Τράπεζας έρχονται να μας προσφέρουν λύσεις και προσωποποιημένα προνόμια ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις προτιμήσεις μας.

Η exclusive πιστωτική κάρτα Black,απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν αποκλειστικά προνόμια, προσωπική εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα μεγαλύτερη επιβράβευση με το πρόγραμμα Premium go4more της Εθνικής Τράπεζας. Προσφέρει δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής για πάντα από τη χρέωση της ετήσιας συνδρομής με αγορές άνω των 12.000 ευρώ. Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο, με τη δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης «Mastercard Concierge». Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι της Black έχουν στη διάθεσή τους έναν εξειδικευμένο σύμβουλο που τους προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για προγραμματισμό ταξιδιών, κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο.

Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ. Η πιστωτική κάρτα Black προσφέρει ένα πλούσιο πακέτο ασφαλιστικών παροχών (ταξιδιωτική ασφάλιση, ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου και online αγορών), απαλλαγή από την προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα) καθώς και ένταξη στο πρόγραμμα επιβράβευσης Premium go4more και 10.000 go4more πόντους δώρο στην πρώτη αγορά.

Πραγματοποιώντας συναλλαγές με την πιστωτική κάρτα Black, οι κάτοχοι συμμετέχουν σε κληρώσεις και μπορεί να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα δουν από κοντά αγώνες του UEFA Champions League, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι. Επίσης, οι κάτοχοι της κάρτας έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών με το κινητό τους τηλέφωνο μέσω των ψηφιακών πορτοφολιών Apple Pay, Google Pay, καθώς και της υπηρεσίας ανέπαφων πληρωμών σε POS μέσω λειτουργίας NFC (Near Field Communication) και φυσικά μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται online την κάρτα τους μέσω των υπηρεσιών Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Αποκτήστε τώρα την πιστωτική κάρτα Black, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Ανακάλυψε περισσότερα για την πιστωτική κάρτα Black αλλά και τις πιστωτικές κάρτες Silver και Gold στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ