Το καταναλωτικό δάνειο που κάνει τα πάντα γύρω μας πιο.... ανάλαφρα!

Το καταναλωτικό δάνειο που κάνει τα πάντα γύρω μας πιο.... ανάλαφρα!

Το καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον μεταφράζει το όνομά του στους ανταγωνιστικούς όρους που προσφέρει

Οι υποχρεώσεις μας δεν τελειώνουν ποτέ! Δεν χρειάζεται όμως και να μας βαραίνουν. Για τις τρέχουσες ανάγκες μας υπάρχει μία λύση από την Attica Bank που προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε : την ξεγνοιασιά που νιώθουμε όταν έχουμε καλύψει τις ανάγκες μας με τρόπους που μας συμφέρουν.

Το καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον μεταφράζει το όνομά του στους ανταγωνιστικούς όρους που προσφέρει. Έτσι, αποκτώντας το επωφελείστε από:

  • Το πλέον ανταγωνιστικό σταθερό επιτόκιο 9,5%*

Ενδεικτικό ΣΕΠΠΕ: 11,40%, κατά την 01/01/2022, για ποσό δανείου €10.000:

  • Διάρκεια αποπληρωμής 60 μήνες
  • *Επιτόκιο 9,5% σταθερό (πλέον εισφ. Ν.128/75: 0,6%)
  • Εφάπαξ δαπάνη εξέτασης δανείου €170
  • Μηνιαία δόση: €212,96 για 60 δόσεις
  • Συνολικό Κόστος Πίστωσης: €12.947,60
  • Αποπληρωμή σε σταθερές μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις

Για να καλύψετε τις διαφορετικές σας ανάγκες, υποχρεώσεις, αλλά και επιθυμίες μπορείτε από όπου κι αν βρίσκεστε να υπολογίσετε τη δόση του δανείου που θα χρειαστείτε. Απλά επισκεφτείτε τον online υπολογιστή δόσεων της Attica Bank με ένα κλικ εδώ .

Είτε πρόκειται για τρέχουσες αγορές οικιακού εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, ηλεκτρικό εξοπλισμό, είτε για κάποια επισκευή, το Καταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον σας παρέχει την ευελιξία και την ρευστότητα που χρειάζεστε άμεσα. Παράλληλα, με το δάνειο αυτό, μπορείτε να ανταποκριθείτε σε τρέχοντα έξοδα όπως σχολικά δίδακτρα, ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο (φόρους εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κ.ά.) κι έκτακτες εισφορές.

Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.000 έως €25.000 και διάρκεια: από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου έως €5.000, από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου έως €25.000. Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τους όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή καλέστε στο τηλέφωνο 210-366 9000 ή επισκεφθείτε το site της Attica Bank και υπολογίστε τις δόσεις σας online.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ