Συγκροτήθηκε το νέο προεδρείο της ΟΤΟΕ

Συγκροτήθηκε το νέο προεδρείο της ΟΤΟΕ

Προετοιμασία διεκδίκησης νέας κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Ερντογάν.

Στη συγκρότησή της σε σώμα προχώρησε σήμερα η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, που εκλέχτηκε από το Γενικό Συμβούλιο. Στην πρώτη συνεδρίασή της μετά το 33ο Συνέδριο του κλάδου, εξέλεξε το προεδρείο της συνδικαλιστικής οργάνωσης των τραπεζοϋπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, το νέο προεδρείο της ΟΤΟΕ που εκλέχτηκε, καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Μότσιος Γιώργος

Αντιπρόεδρος: Σαξώνης Σωτήρης

Γεν. Γραμματέας: Καλλίρης Ανδρέας

Αν. Γεν. Γραμματέας: Νάκος Βάιος

Ταμίας: Τρυφωνόπουλος Κώστας

Αν. Ταμίας: Σιδεράτος Γιάννης

Οργανωτικός Γραμματέας Νομαρχικών Παραρτημάτων: Γεωργούδη Σοφία

Οργανωτικός Γραμματέας Συλλόγων: Ντότσικας Φώτης

Μέλη: Δρίβας Χαράλαμπος, Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Μούτσης Κυριάκος, Γκιάτης Τάσος, Χαραλαμπόπουλος Θεόδωρος, Μυλωνάς Γιώργος και Σταθόπουλος Θανάσης.

Κλείνοντας τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ τόνισε ότι «η διοίκησή μας συνεχίζει την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων. Προβλήματα που είναι πολλά και σύνθετα, ιδιαίτερα με τις νέες συνθήκες της ψηφιοποίησης των τραπεζικών εργασιών. Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη άμεσης προετοιμασίας της ΟΤΟΕ για τη διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για το περιεχόμενο της οποίας θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ την προσεχή Τετάρτη 29/12 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Ενόψει αυτών των εξελίξεων, η ΟΤΟΕ, με αφετηρία το 33ο Συνέδριό της και μετά την εκλογή των οργάνων του κλάδου (Γενικού συμβουλίου και Εκτελεστικής Γραμματείας) και την εκλογή του νέου προεδρείου, προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα και καλεί τους συλλόγους-μέλη της αλλά και τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να βρίσκονται σε ετοιμότητα παρέμβασης και δράσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ