Νέα καταστήματα από την Οptima bank

Νέα καταστήματα από την Οptima bank

Μέχρι το τέλος του έτους, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η 1η φάση ανάπτυξης, η νέα τράπεζα θα διαθέτει συνολικά 27 καταστήματα.

Συνεχίζοντας την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της, με απόλυτη προσήλωση στους στόχους του πλάνου ανάπτυξής της, η Optima bank ξεκινά τη λειτουργία 3 νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, την Κηφισιά και τον Πειραιά, αυξάνοντας πλέον τον αριθμό των καταστημάτων της σε 18. Ήδη τα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ιωαν. Τσιμισκή 17) και στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 242 και Παναγίτσας 1), έχουν ανοίξει με επιτυχία τις πόρτες τους στο κοινό, ενώ την Τρίτη 14 Ιουλίου, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το κατάστημα στον Πειραιά (Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Α 11).

Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος του έτους, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η 1η φάση ανάπτυξης, η νέα τράπεζα θα διαθέτει συνολικά 27 καταστήματα.

Με στόχο να προσφέρει μια νέα, βέλτιστη τραπεζική εμπειρία, η Optima bank εισάγει μία διαφορετική, αισιόδοξη φιλοσοφία εξυπηρέτησης, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα κορυφαίες υπηρεσίες. Γρήγορα, με απλές διαδικασίες, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, η Optima bank διαθέτει μια ευρεία προϊοντική γκάμα που ανταποκρίνεται με ευελιξία στις σημερινές ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες της σημαντικά καλύτερες αποδόσεις.

Ο κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, δήλωσε σχετικά: “ Στην Optima bank φιλοδοξούμε να φέρουμε μια ουσιαστική αλλαγή στον τραπεζικό κλάδο, σε μια περίοδο που η οικονομία και η κοινωνία την έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Για να το πετύχουμε, σχεδιάσαμε τα πάντα από την αρχή. Χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, με υπευθυνότητα και αισιοδοξία, συνεχίζουμε την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξής μας, δημιουργώντας καταστήματα που ξεχωρίζουν για την κορυφαία αισθητική τους, την άνεση και τη διακριτικότητα που προσφέρουν. Σε αυτό το περιβάλλον οι καλύτεροι επαγγελματίες της τραπεζικής αγοράς εξυπηρετούν τους πελάτες με ταχύτατες διαδικασίες, ευελιξία και σημαντικά καλύτερους όρους.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ