Θέλω υψηλό επιτόκιο και καμία δέσμευση των χρημάτων μου. Γίνεται;

Θέλω υψηλό επιτόκιο και καμία δέσμευση των χρημάτων μου. Γίνεται;
Σε μια δύσκολη συγκυρία όπως αυτή που βιώνουμε, όσοι έχουν κάποια χρήματα διαθέσιμα ψάχνουν δύο πράγματα. Υψηλό επιτόκιο και παράλληλα ελευθερία κινήσεων και δυνατότητα ανάληψης όλου του ποσού την ώρα που θα το χρειαστούν, χωρίς «ποινή».

Και αυτό γιατί, δεν ξέρεις τι σου «ξημερώνει αύριο το πρωί». Προφανώς ορισμένες τράπεζες έχουν κατανοήσει την «μεταβλητότητα» της εποχής και προσφέρουν τέτοια σύνθετα προϊόντα που καλύπτουν αυτές τις ανάγκες και μάλιστα με επιτόκια ιδιαίτερα δελεαστικά που ξεπερνούν το 5%

Τράπεζα Πειραιώς «+Συν-Πλην»

Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση, το κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η δυνατότητα που παρέχει για αναλήψεις και καταθέσεις καθ’ όλη τη διάρκειά της, δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Πρόκειται για το προϊόν «+Συν-Πλην», που αποτελεί μία κατάθεση προθεσμίας με διάρκεια τους 12 μήνες και επιτόκιο 4,5%.

Η προθεσμιακή κατάθεση διατίθεται για ποσά από 20.000 ευρώ και άνω, ενώ η καταβολή των τόκων από την τράπεζα γίνεται σε μηνιαία βάση.

Η ευελιξία

Η προθεσμιακή κατάθεση «+Συν-Πλην» δίνει τη δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους της χωρίς επιβάρυνση, αρκεί να καλύπτονται οι τρεις ακόλουθες προϋποθέσεις:

• Μετά την ανάληψη το ποσό της κατάθεσης να μην πέσει κάτω από τις 20.000 ευρώ

• Το ποσό αύξησης ή μείωσης του κεφαλαίου να είναι τουλάχιστον 500 ευρώ

• Το κεφάλαιο που προκύπτει μετά την ανάληψη ή την κατάθεση να παραμένει μεταξύ του ±50% επί του αρχικού

Δηλαδή αν η αρχική σας κατάθεση ανέρχεται στις 100.000 ευρώ, μπορείτε να τη μειώσετε έως και τις 50.000 ευρώ ή να την αυξήσετε έως τις 150.000 ευρώ χωρίς κανένα περιορισμό, αρκεί όλες οι αναλήψεις και οι καταθέσεις να ξεπερνούν σε αξία τα 500 ευρώ.

Περισότερες πληροφορίες εδώ

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «Ανεβαίνω EXTRA»

Υψηλό μηνιαίο εισόδημα με πλήρη ελευθερία κινήσεων και τα χρήματα διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση-ποινή προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς «Ανεβαίνω EXTRA», οι οποίοι διατίθενται από 1η Μαρτίου 2012 με δυνατότητα επιλογής διάρκειας για 3 ή 6 μήνες.

Κάθε μήνα ο καταθέτης θα βλέπει στο λογαριασμό του τους τόκους που προκύπτουν από τα υψηλά επιτόκια τα οποία ξεκινούν από 4% τον 1ο μήνα και φθάνουν έως 6% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 3M και έως 7% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 6M.

Το μέσο ετησιοποιημένο επιτόκιο είναι πάνω από 5%, γεγονός που καθιστά τα νέα αυτά καταθετικά προϊόντα άκρως αποδοτικά.

Σημειώνεται, ότι ο μηνιαίος τόκος κατατίθεται αυτόματα σε έντοκο λογαριασμό του πελάτη, αποδεσμεύοντας κάθε μήνα μετρητά «στο χέρι». Το ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης είναι 20.000 ευρώ.

Επίσης, ο καταθέτης διατηρεί οποιαδήποτε στιγμή τη δυνατότητα είτε πρόωρης ολικής εξόφλησης χωρίς ποινή, είτε πρόωρης μερικής εξόφλησης χωρίς ποινή αρκεί, στη δεύτερη περίπτωση, το ποσό που μένει να είναι τουλάχιστον το ελάχιστο της αρχικής κατάθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Emporikibank «Χωρίς Δεσμεύσεις»

O προθεσμιακός λογαριασμός «Emporiki Χωρίς Δεσμεύσεις» προσφέρει σταθερό επιτόκιο 4,75% σε όλη τη διάρκειά της, η οποία είναι 12 μήνες

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους επιθυμούν το σύνολο του κεφαλαίου τους διαθέσιμο κάθε στιγμή, αφού προσφέρει τη δυνατότητα ολικής ανάληψης όποτε το θελήσουν χωρίς ποινή και χωρίς δεσμεύσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

Αναλυτικότερα, τα βασικά χαρακτηριστικά της κατάθεσης είναι τα εξής:

• Υψηλό επιτόκιο 4,75% σταθερό σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης

• Μηνιαίο εισόδημα που καταβάλλεται αυτόματα σε καταθετικό λογαριασμό της επιλογής σας κάθε μήνα στην επέτειο έναρξης της κατάθεσης

• Δυνατότητα ολικής ανάληψης χωρίς ποινή οποτεδήποτε μέσα στη διάρκεια της κατάθεσης

• Ελάχιστο ποσό κατάθεσης 100.000 ευρώ

• Ανώτατο ποσό κατάθεσης δεν υπάρχει

• Δυνατότητα κοινού λογαριασμού

Περισσότερες πληροφορίες δώ