Νέες συμφωνίες συμβολαιακής γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς

 Νέες συμφωνίες συμβολαιακής γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς
Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς καλλιέργειας ηλίανθου των νομών Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Ξάνθης και Έβρου, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «GF Energy».


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «GF Energy» έχει τις εγκαταστάσεις της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή βιοκαυσίμου υψηλής ποιότητας (στα πρότυπα EN14214: 2004) από ποικίλες πρώτες ύλες.
Τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι τα εξής:

• Παραγωγική διαδικασία με τεχνολογία αιχμής για την παραγωγή υψηλής ποιότητας βιοντίζελ τηρώντας προδιαγραφές αυστηρότερες και από το ΕΝ 14214.
• Καθετοποίηση από τη συγκομιδή μέχρι την παραγωγή του βιοκαυσίμου σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία «Μύλοι Σόγιας».
• Στρατηγικές συνεργασίες τόσο στο επίπεδο της α’ ύλης αλλά και του τελικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Νέα Συμφωνία στo βαμβάκι με την εταιρεία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Λιβαδειάς Ευστάθιος Αγγελούσης Α.Ε.»
Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βάμβακος των νομών Βοιωτίας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Φθιώτιδας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Λιβαδειάς Ευστάθιος Αγγελούσης Α.Ε.».
Η εταιρεία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Λιβαδειάς Ευστάθιος Αγγελούσης Α.Ε.» δραστηριοποιείται στην εκκόκκιση βαμβακιού και την εμπορία προϊόντων βάμβακος και η έδρα της βρίσκεται στο Μαραθιά Λιβαδειάς.

Νέα Συμφωνία στη σταφίδα με την «Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς σταφίδας των Νομών Κορινθίας και Αχαΐας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την «Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.»

Η «Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις της στο Αίγιο διαθέτοντας ένα σύγχρονο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει μονάδες επεξεργασίας σταφίδας, ελαιολάδου και εσπεριδοειδών.

Τα βιολογικά προϊόντα που παράγει η Π.Ε.Σ. είναι τα παρακάτω:
• Κορινθιακή Σταφίδα "ΒΟΣΤΙΤΣΑ Π.Ο.Π."
• Κορινθιακή Σταφίδα
• Σουλτανίνα
• Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "ΕΛΙΚΗ"
• Εσπεριδοειδή (Λεμόνια, Πορτοκάλια)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ