Δώρο 200 ευρώ από το Ταχ. Ταμιευτήριο σε 200 τυχερούς για την ημέρα αποταμίευσης

Δώρο 200 ευρώ από το Ταχ. Ταμιευτήριο σε 200 τυχερούς για την ημέρα αποταμίευσης
 Με σύνθημα «Φέτος γιορτάζουμε διπλά!» το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας με συνέπεια τη διάδοση της αξίας του θεσμού.


Συγκεκριμένα, από τα μέσα Οκτωβρίου, κάθε κατάστημα του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελλάδα, υποδέχεται το κοινό με δώρα. Όσοι ανοίξουν λογαριασμό ταμιευτηρίου από 15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης τα 50 ευρώ, μπαίνουν αυτόματα σε διαδικασία κλήρωσης, από την οποία θα αναδειχθούν 200 τυχεροί. Οι νικητές θα κερδίσουν από ένα κουμπαρά με 200 ευρώ.

Οι λογαριασμοί μπορούν να ανοιχθούν τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όσο και στα καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα. Ακόμη, το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ως τραπεζικό ίδρυμα με κοινωνικό πρόσωπο, θα προσφέρει το αντίστοιχο συνολικό ποσό σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα. Οι μονάδες που θα ενισχυθούν οικονομικά, θα προκύψουν από κλήρωση.
Ο εορτασμός θα κορυφωθεί για άλλη μια χρονιά με τις επισκέψεις των Διευθυντών των Καταστημάτων της Τράπεζας στα σχολεία για να μεταδώσουν την αξία της αποταμίευσης και να μοιράσουν κουμπαράδες στους μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ