Binance:Αποσύρει την υποστήριξη του ο ευρωπαϊκός τραπεζικός εταίρος Paysafe

Binance:Αποσύρει την υποστήριξη του ο ευρωπαϊκός τραπεζικός εταίρος Paysafe

Η απόφαση της Paysafe έρχεται σε μια στιγμή που η Binance αντιμετωπίζει τον έλεγχο από ρυθμιστικές αρχές που επιθυμούν να καταπολεμήσουν το ξέπλυμα χρήματος

 

Η Paysafe Payment Solutions, ο ευρωπαϊκός τραπεζικός εταίρος της Binance, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα σταματήσει να προσφέρει τη λύση ενσωματωμένου πορτοφολιού της στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) από τις 25 Σεπτεμβρίου.

«Η Paysafe και η Binance εργάζονται τώρα για να εφαρμόσουν αμοιβαία μια ομαλή και δίκαιη διαδικασία για τον τερματισμό αυτής της υπηρεσίας τους επόμενους μήνες», ανέφερε η Paysafe σε ένα email στο Reuters.

Η Binance επιβεβαίωσε την είδηση και είπε ότι θα αλλάξει τον τραπεζικό πάροχο για καταθέσεις και αναλήψεις σε ευρώ μέσω του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA), αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον νέο συνεργάτη.

"Η Binance θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες σε εύθετο χρόνο", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Η Binance έχει συνήθως πρόσβαση στον SEPA μέσω μεσάζων πληρωμών.

Στο μεταξύ, όλες οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης άλλων νομισμάτων καθώς και η αγορά και η πώληση κρυπτονομισμάτων στο Binance.com θα παραμείνουν ανεπηρέαστες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Η απόφαση της Paysafe έρχεται σε μια στιγμή που η Binance αντιμετωπίζει τον έλεγχο από ρυθμιστικές αρχές που επιθυμούν να καταπολεμήσουν το ξέπλυμα χρήματος.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Binance και η θυγατρική της στις ΗΠΑ υπέγραψαν συμφωνία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να διασφαλίσουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών των ΗΠΑ θα παραμείνουν εντός της χώρας έως ότου επιλυθεί μια σαρωτική αγωγή που υποβλήθηκε από τη ρυθμιστική υπηρεσία.

Η Binance συνδέθηκε με την Paysafe πέρυσι για να επιτρέψει στους χρήστες της να καταθέτουν λίρες μέσω Faster Payments, ενός δικτύου που επιβλέπει τις πληρωμές και τις μεταφορές τραπεζικών λογαριασμών στη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ