Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα χωρίς τέλη και λοιπές χρεώσεις

Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα χωρίς τέλη και λοιπές χρεώσεις
H επιχειρηματική πρόταση franchise της Crislia σχεδιάσθηκε ώστε να καλύπτει αφενός τις σημερινές ανάγκες της αγοράς και αφετέρου, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι τους, να προσπαθεί να εξασφαλίζει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης για τους συνεργάτες – δικαιοδόχους της.


Χωρίς royalties και advertising fees, οι δικαιοδόχοι επενδύουν μόνο στην διαμόρφωση του καταστήματός τους και δεν επιβαρύνονται ούτε αρχικά, ούτε στην συνέχεια με τέλη και περιοδικές χρεώσεις.
Το εμπόρευμα παρέχεται ως παρακαταθήκη, με αποτέλεσμα οι δικαιοδόχοι να μη χρειάζεται να ασχολούνται με τις παραγγελίες τους, αφού αυτές διεκπεραιώνονται από τα κεντρικά και επιπλέον δεν ανησυχούν για το stock, αφού πληρώνουν μόνο όταν πουλάνε.
Εκπαίδευση, μηχανογράφηση, στήσιμο βιτρινών, εσωτερική διαρρύθμιση καταστήματος, εξυπηρέτηση πελατών είναι μερικές από τις παροχές της Crislia προς τους συνεργάτες της.
Η Crislia διασφαλίζει την εμπορευματική πληρότητα των συνεργαζόμενων franchise καταστημάτων του δικτύου της και τα τροφοδοτεί με νέες συλλογές σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να παραμένουν συνέχεια επίκαιρα στις επιταγές της μόδας και να έχουν πάντα να προτείνουν κάτι νέο στις καταναλώτριες.
Διαθέτει ισχυρό και γνωστό brand name, διενεργώντας τόσο διαφημιστικές καταχωρήσεις, όσο και προωθητικές ενέργειες, στο πλαίσιο ενός δυναμικού marketing plan που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία της.

Τι απαιτείται

Απαιτούμενος χώρος (σε τ.μ.): από 50
Αρχική επένδυση: από 25.000 ευρώ
Εγγύηση εμπορεύματος: 20,000 ευρώ (επιστρέφεται σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας)
Entry Fees (εφάπαξ ποσό για την ένταξη της νέας επένδυσης στο δίκτυο): 4.800 ευρώ
Royalties (τα συνεχή δικαιώματα) : Δεν υπάρχουν
Mrk Fees (ποσοστό επί των καθαρών αγορών χονδρικής): Δεν υπάρχουν