ΟΤΕ: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Τσαμάζ μέχρι το 2018

ΟΤΕ: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Τσαμάζ μέχρι το 2018
Την ανανέωση της σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου, Μιχάλη Τσαμάζ,

για 3,5 επιπλέον χρόνια, έως την ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του 2018 αποφάσισε η σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ.
Η υπερτριετής ανανέωση της σύμβασης αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης των Γερμανών προς τον κ. Τσαμάζ ο οποίος παρά τη δύσκολη συγκυρία τα προηγούμενα χρόνια πέτυχε όχι μόνο να εξέλθει αλώβητος ο ΟΤΕ από την κρίση αλλά και να αποτελεί σήμερα μια από τις ισχυρότερες χρηματοοικονομικά εταιρίες του τηλεπικοινωνιακού κλάδου στην Ευρώπη.
Επισημαίνεται ότι δείγματα της ισχυρής εμπιστοσύνης της Deutsche Telekom προς τον κ. Τσαμάζ αλλά και συνολικά της διοικητικής ομάδας που έχει συγκροτήσει έχουν δοθεί μέσω της αξιοποίησης του ιδίου αλλά και του Ζακ Πιπερίδη σε επίπεδο ομίλου και μάλιστα σε εγχειρήματα που χαρακτηρίζονται δύσκολα.
Ταυτόχρονα ενδεικτικό της διεθνούς αναγνώρισης του Μιχάλη Τσαμάζ είναι το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά συμπεριλήφθηκε στις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως και ταυτόχρονα κατά τη φετινή αξιολόγηση ο Πρόεδρος του ΟΤΕ ανέβηκε 21 θέσεις στη λίστα GTB Power100 σε σχέση με πέρυσι. Σημειώνεται πως στη φετινή λίστα συμπεριλαμβάνονται κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι επικεφαλής του Facebook, της Verizon, της Softbank, του Netflix, της AT&T και της Deutsche Telekom.
Ο κ. Τσαμάζ είναι το μοναδικό στέλεχος από την Ελλάδα στη λίστα που καταρτίζει το έγκυρο βρετανικό επιχειρηματικό περιοδικό Global Telecoms Business.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή του ΟΤΕ σήμερα κινήθηκε ανοδικά παρά την αρνητική συμπεριφορά του Χρηματιστηρίου γεγονός που μπορεί να αποδοθεί στην προεξόφληση της παραμονής Τσαμάζ στ τιμόνι του ΟΤΕ.
ΝΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ