Διάκριση της HOL στα Business IT Excellence Awards 2014

Διάκριση της HOL στα Business IT Excellence Awards 2014
Στην κατηγορία cloud provider πάροχοι cloud υπηρεσιών των «Business IT Excellence Awards 2014» διακρίθηκε η hellas online.


Τα Business IT Excellence (BITE) Awards 2014 επιβραβεύουν τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και τα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Τα βραβεία διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Το hol cloud βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες. Με αυτό, οι επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα να μισθώνουν πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν. Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης, από έναν και μόνον πάροχο με μία ενιαία σύμβαση υποστήριξης (end-to-end SLΑ) η οποία τους διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Corporate Product Marketing Manager της hellas online, κ. Νίκος Παπαδόγλου, τόνισε ότι «Το hol cloud, μια ολοκληρωμένη cloud υπηρεσία που παρέχεται εδώ και 2 χρόνια στη χώρα μας, είναι η απάντηση στη σύγχρονη ανάγκη των επιχειρήσεων σε μια εποχή που απαιτεί την επίτευξη ανάπτυξης αλλά με ιδιαίτερα προσεκτική διαχείριση κόστους.»