Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα το νέο Galaxy S5

Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα το νέο Galaxy S5
H νέα «ναυαρχίδα» της Samsung έρχεται στην Ελλάδα. Οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής άρχισαν ήδη να δέχονται παραγγελίες ενώ ορίστηκε και η τιμή στην οποία θα πωλείται η συσκευή. Ένα είναι βέβαιο: θα χρειαστείτε επιδότηση από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αν θέλετε να κρατήσετε στα χέρια σας το ανανεωμένο GalaxyS5. Εκτός και αν οι... αγελάδες είναι παχιές αυτή την περίοδο.

Hσυσκευή θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: μπλέ, χρυσό, λευκό και μαύρο. Η τιμή από μεγάλη αλυσίδα τεχνολογίας, έχει ήδη οριστεί στα 759 ευρώ (!!!) ενώ σχεδόν το σύνολο των καταστημάτων λιανικής θα «παίξουν» σε αυτά τα επίπεδα τιμών με απόκλιση 10-20 ευρώ. Έτσι, το «παιχνίδι» θα παιχτεί με τις επιδοτήσεις που θα θελήσουν να δώσουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ειδικά στους συνδρομητές τους οι οποίοι έχουν επιλέξει πακέτα με υψηλά πάγια.

Γιατί θα πρέπει να πληρώσει κάποιος τόσα χρήματα;

Να τι διαφημίζουν οι εταιρείες λιανικής: «Με τις εφαρμογές S Healthσε βοηθάει να γυμναστείς και να πετύχεις τους fitness στόχους σου, ενώ θα σε βοηθήσει ναμετρήσεις και τους σφυγμούς σουαπλά κρατώντας το! Έχει αποσπάσει τηνπιστοποίηση IP67γιατί είναιανθεκτικό στο νερό και τη σκόνηγια να το έχεις μαζί σου σε κάθε δραστηριότητα. Είναι ακόμη καλύτερο και πιο όμορφο από τις προηγούμενες εκδόσεις του. Είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα2,5GHzκαιμνήμη RAM 2GBγια ασύγκριτες ταχύτητες.Η μεγάλη οθόνη 5,1" Super AMOLED με Full HDθα προβάλλει τα πάντα σε high definition ενώ με την υποστήριξη4G δικτύωντην τεχνολογία ταυτόχρονης λειτουργίαςWi-Fi & 4Gκαι τη λειτουργίαMiMoη ταχύτητα στην πλοήγηση θα είναι απίστευτη! Με κάμερα16MPμπορείτε να καταγράψετεFull HD videoστα 30fps αλλά και να τραβήξετε φωτογραφίες ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες οι οποίες ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για εξαιρετικές λήψεις»

Ας συνοψίσουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής η οποία φτάνει να κοστίζει …1,3 φορές τον βασικό μισθό ενός Έλληνα.

Λειτουργικό σύστημα: Θα χρησιμοποιείται το Android 4.4.2 Kit Kat

Οθόνη: H Super AMOLED οθόνη πολλαπλής αφής 5.1" του GALAXY S5 προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιστή διαβάθμιση 16.000.000 χρωμάτων, αυξημένα επίπεδα αντίθεσης για πιο εύκολη ανάγνωση κειμένων αποδίδοντας 432 ppi. Με ειδική επίστρωση Gorilla Glass 3 για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές και χτυπήματα.

Ανάλυση: Με ανάλυση οθόνης 1080 x 1920 pixels, το GALAXY S5 εξασφαλίζει στο χρήστη τη δυνατότητα να δει 1080p ταινίες, High Definition video στο YouTube και να επεξεργαστεί αρχεία Word, Excel και Powerpoint.

Κάμερα: Ο χρήστης μπορεί να βγάλει φωτογραφίες ανάλυσης 16 Megapixels και UHD 2160p Επιπλέον η δεύτερη κάμερα 2MP πέρα από φωτογραφίες και βίντεο παρέχει τη δυνατότητα Dual Video Call.

Επεξεργαστής: Περιλαμβάνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 με συχνότητα λειτουργίας 2,5GHz.

Μνήμη: 16GB εσωτερικής μνήμης και 2GB RAM

Θύρες επέκτασης: Το Samsung GALAXY S5 περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 128GB, όσο δηλαδή ένας δίσκος SSD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ