Ένοπλη ληστεία στην εταιρεία "Υφαντής"- Πυροβόλησαν αδελφό και γιο Υφαντή

Ένοπλη ληστεία στην εταιρεία "Υφαντής"- Πυροβόλησαν αδελφό και γιο Υφαντή
Τον αδελφό του ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας αλλαντικών Υφαντής και τον γιο του πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και τραυμάτισαν δύο αδίστακτοι κουκουλοφόροι ληστές, το μεσημέρι της Τετάρτης στο λογιστήριο του κτηρίου στην Κηφισιά.

Οι ληστές, που κατά άλλες πληροφορίες ήταν τέσσερις, εισέβαλαν στο λογιστήριο του κεντρικού κτιρίου της αλλαντοβιομηχανίας «Υφαντής» στην οδό Σενέκα 4 και άνοιξαν πυρ με «Καλάσνικοφ» εναντίον των υπαλλήλων. Όπως δήλωσε υπάλληλος της επιχείρησης στο protothema.gr, ο κ. Μπάμπης Υφαντής και ο γιος του ιδιοκτήτη που βρίσκονταν εκεί μπήκαν μπροστά από τους εργαζόμενους, για να τους γλιτώσουν από τα πυρά!

Κατά την διαφυγή τους οι ληστές πυροβόλησαν και εναντίον των αστυνομικών που τους εντόπισαν.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα πρόσωπα και βαρύ οπλισμό, φαίνεται πως είχαν στόχο μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή μισθών και δώρου Χριστουγέννων. Όμως, συνάντησαν αντίσταση από τους υπαλλήλους στην προσπάθειά τους να τα πάρουν και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν.

Στην Κηφισιά έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν κοντά στην εθνική οδό.
Ωστόσο, το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό ριπών από «Καλάσνικοφ» και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη.

Λίγο αργότερα, και το δεύτερο όχημα διαφυγής εντοπίστηκε να καίγεται και οι δράστες το έσκασαν με άγνωστο τρόπο.