Συνεχίζουν οι δικηγόροι την αποχή από τα δικαστήρια

Συνεχίζουν οι δικηγόροι την αποχή από τα δικαστήρια
Την συνέχιση της αποχής από τα δικαστήρια έως τις 15 Φεβρουαρίου αποφάσισε σε πανελλαδική κλίμακα για τους δικηγόρους η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Οι δικηγόροι θα απέχουν από την άσκηση των καθηκόντων τους από δικαστήρια και άλλες νόμιμες εργασίες, έως ότου η συζήτηση αρχίσει ουσιαστική συζήτηση για το ασφαλιστικό από μηδενική βάση.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων:

"Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε την Παρασκευή 5/2/2016 στα γραφεία του ΔΣΑ για το θέμα του ασφαλιστικού, αποφάσισε την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των Δικηγόρων έως και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

"Τα μέλη της Συντονιστικής επαναλαμβάνουν την πάγια θέση του δικηγορικού σώματος για άμεση απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση.

"Η Σ.Ε επισημαίνει ότι η κυβέρνηση εμμένει σ’ ένα ασφαλιστικό προσχέδιο αναξιόπιστο και μη βιώσιμο, χωρίς μάλιστα να παραθέτει, όπως επανειλημμένα της έχει ζητηθεί, συγκεκριμένα στοιχεία καθώς και αναλογιστική μελέτη για την βιωσιμότητα του."