Κάλεσμα συμμετοχής στον 2o αγώνα του Attica Bank 3o Run&Fun Grand Prix

Κάλεσμα συμμετοχής στον 2o αγώνα του Attica Bank 3o Run&Fun Grand Prix
Κάλεσμα συμμετοχής στο 2o ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ATTICA BANK 3o RUN & FUN GRAND PRIX έστειλαν προς τους κατοίκους αλλά και τους λάτρεις του running στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Λυκόβρυσης / Πεύκης ο δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης, η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ (Περιβάλλον Αθλητισμός Πολιτισμός) κα. Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη, ο εκπρόσωπος της Attica Bank κ. Ηλίας Παπαλεξάνδρου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου η ‘‘Ευεξία’’ Feel Good Sports Club της FEEL GOOD κ. Ανδρέας Καπώνης και ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων κ. Κώστας Πούλιος.

Ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης τόνισε:

«Τρέχουμε για καλό σκοπό στις 14 Φεβρουαρίου σε μια υπέροχη διαδρομή κάνοντας το Δήμο μας επίκεντρο συμμετοχής της υγιούς άθλησης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Συμμετέχουμε στον Β’ Αγώνα ΑΤΤΙCA ΒΑΝΚ 3o RUN & FUN Grand Prix του Feel Good Sports Club, ως Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενισχύοντας τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου ΕΥΕΞΙΑ και Του μεγάλου χορηγού ΑΤΤΙCA BANK για τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στηρίζοντας ταυτόχρονα οργανωτικά τη διεξαγωγή του αγώνα. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της επικοινωνίας αλλά και το METROPOLITAN HOSPITAL για τη συνεισφορά τους. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνδημότες μας, κάθε ηλικίας, να δώσουν το παρόν την πιο γλυκιά ημέρα του χρόνου».

Η κα. Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π.(Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός) Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης επεσήμανε:

«Και εμείς με τη σειρά μας, ως ΠΕ.Α.Π., εκφραστές μια φιλοσοφίας που αγκαλιάζει πάνω απ’ όλα τον Άνθρωπο γιορτάζουμε την Ημέρα των Ερωτευμένων την Αγάπη προς το συνάνθρωπο με πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό στον B’ Αγώνα ΑΤΤΙCA ΒΑΝΚ 3o RUN & FUN Grand Prix, 14 Φεβρουαρίου, στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Ο κος Ηλίας Παπαλεξάνδρου εκπρόσωπος της ATTICA BANK δήλωσε ότι:

«η Τράπεζα μας θα συνεχίσει να στηρίζει το ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix γιατί πιστεύει στην διάδοση του αθλητικού πνεύματος, του RUNNING και των αρχών της μαχητικότητας, της ευεξίας & της χαράς που πρεσβεύει. Το μήνυμα είναι πως αν πιστεύεις σε ένα σκοπό, παλεύεις και αγωνίζεσαι, μπορείς να τα καταφέρεις. Η Attica Bank που στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια, έδωσε πρόσφατα έναν δύσκολο αγώνα και τον κέρδισε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον 2ο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου!»

O Πρόεδρος της FEEL GOOD Sports Club κος Ανδρέας Καπώνης (πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στον ακοντισμό) παρουσίασε την τεχνική ανάλυση του αγώνα (ασφάλεια, εθελοντές, τροχαία/αστυνομία, σύστημα αγώνα) και επεσήμανε ότι «την οργανωτική επιτυχία του αγώνα την εξασφαλίζει το έμπειρο επιστημονικό & εκπαιδευμένο σε δεκάδες αγώνες τεχνικό προσωπικό της FEEL GOOD Sports Club (πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, προπονητές, τεχνικός υπεύθυνος διαδρομής & γραμματειών). Ευχαρίστησε το Μέγα Χορηγό ATTICA BANK για την πολύτιμη στήριξή του αλλά και τo METROPOLITAN HOSPITAL και την SAUCONY, για την σημαντική συνεισφορά τους».

Την συνέντευξη τύπου έκλεισε ο κ. Κώστας Πούλιος πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων και προπονητής της FEEL GOOD Sports Club.:

«θα τρέξω τα 10 χλμ ανδρών (στον Α’ Αγώνα Γαλάτσι τερμάτισε 1ος με μεγάλη διαφορά από τον 2ο) και θα μαζέψω βαθμούς για το GRAND PRIX (3 καλύτερους αγώνες) του ATTICA BANK 3oυ RUN&FUN Grand Prix. Εγγυώμαι στους δρομείς ότι η ασφάλεια του αγώνα, η οργάνωσή του (FEEL GOOD Sports Club) η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τα πλούσια δώρα σ’ όλους τους συμμετέχοντες, η χαρά (DJ music) και το σύστημα γραμματειών διανομών θα είναι όπως πάντα διεθνούς επιπέδου. Το μήνυμα μου σε όλους τους δρομείς είναι: «Έλα να τρέξεις για καλό σκοπό, έλα να τρέξεις με το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μία γλυκιά ανταμοιβή σε περιμένει στο τέλος του αγώνα!»