Ποιους δρόμους κλείνουν σήμερα οι αγρότες και πότε

Ποιους δρόμους κλείνουν σήμερα οι αγρότες και πότε
Αυξάνονται τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους όλης της χώρας μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τη ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica ενώ μέσα στην ημέρα θα αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, κάτι που φαίνεται δεδομένο μετά και την απόρριψη του σχεδίου Β της κυβέρνησης με φοροελαφρύνσεις ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις στο νέο φορολογικό.

Οι αγρότες των Μεσογείων προχωρούν στον πρώτο συμβολικό αποκλεισμό της λεωφόρου Μαρκοπούλου (12:00-13:00), αποκλείοντας την πρόσβαση προς το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». Ο δρόμος στα Τέμπη πρόκειται να κλείσει από τις 12:00 ως τις 18:00. Οι αγρότες καλούν σε πανελλαδική παναγροτική συνάντηση στα Τέμπη το Σάββατο για να συντονίσουν εκ νέου τις ενέργειές τους.

Σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας προχωρούν το απόγευμα προχωρούν οι παραγωγοί του μπλόκου της Νίκαιας, ενώ προγραμματίζουν κι άλλες δράσεις.

Στο Κάστρο Βοιωτίας οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο 11 το πρωί με 2 μετά το μεσημέρι και 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ. Κλειστή παραμένει από αγρότες η νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ