ΑΔΕΔΥ: Απεργία στις 27 ή 28 Ιανουαρίου

ΑΔΕΔΥ: Απεργία στις 27 ή 28 Ιανουαρίου
Σε απεργιακή κινητοποίηση στις 27 ή 28 Ιανουαρίου προσανατολίζεται η ΑΔΕΔΥ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στη σύσκεψη που έγινε παρουσία περισσότερων από 130 εκπροσώπων Ομοσπονδιών και Σωματείων το πνεύμα που επικράτησε ήταν οι κινητοποιήσεις να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό και να πάρουν ποικίλες μορφές ώστε να μην προχωρήσεις η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.

Η εντατικοποίηση των δράσεων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και καταλήψεις δημόσιων κτιρίων και υπουργείων, ενώ η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε άμεση ευρύτερη ενημέρωση των εργαζομένων σε όλη τη χώρα για το ασφαλιστικό.

Η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ ώστε να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο με στόχο την ακύρωση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης καθώς όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης "έχουμε να κάνουμε με τη μητέρα των μαχών και η μάχη θα έχει όλες τις μορφές του αγώνα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να διαλυθεί ο Δημόσιος και Κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης".

Ο κ. Καλομοίρης έκανε κάλεσμα σε όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους ασφαλισμένους σε όλους τους πολίτες γενικότερα για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην Ομόνοια στις 12.00 με σύνθημα όπως τόνισε "μπορούμε να τους σταματήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ