Παγκόσμια διάκριση για την περιοδική έκδοση της Τράπεζας Πειραιώς και της GravityTheNewtons

Παγκόσμια διάκριση για την περιοδική έκδοση της Τράπεζας Πειραιώς και της GravityTheNewtons
Τιμητική διάκριση στα Διεθνή Βραβεία “Platinum PR Awards 2015”, τα οποία έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη, στις 26 Οκτωβρίου 2015 έλαβε η περιοδική έκδοση «ΕΠΙ ΓΗΣ» που δημιουργήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και τηv GravityTheNewtons για την αγροτική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Η έκδοση ΕΠΙ ΓΗΣ έχει στόχο την ενημέρωση των αγροτών και απευθύνεται σε όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας αναδεικνύοντας το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για όλους τους παραγωγούς, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν από «ειδικούς» με εγκυρότητα, εξειδίκευση και αξιοπιστία, για όλες τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα της αγροτικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι στα Platinum PR Awards βραβεύονται κάθε χρόνο οι πιο αξιόλογες επικοινωνίες, καινοτόμοι οργανισμοί και πρωτοβουλίες σε παγκόσμιο επίπεδο στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο των Δημοσίων Σχέσεων.

Το ΕΠΙ ΓΗΣ απέσπασε το Honorable Mension στην κατηγορία “External Publication (print or online)”, έχοντας ανταγωνιστεί εξαιρετικά σημαντικές επιχειρήσεις, ηγέτες της παγκόσμιας οικονομίας.