Ποιος χολιγουντιανός σταρ θα τρέξει στο Μαραθώνιο με την WIND Running Team

Ποιος χολιγουντιανός σταρ θα τρέξει στο Μαραθώνιο με την WIND Running Team
Ο διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής ηθοποιός -σκηνοθέτης Simon Kassianidis ήρθε στην Ελλάδα για την WIND και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.


O πρεσβευτής της WIND Running Team,επισκέφθηκε την Marathon Expo για να παραλάβει την γαλάζια φανέλα της ομάδας με την οποίαθα τρέξει για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τους συλλόγους «MDA Hellas» και «Φίλοι του Παιδιού».

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε blockbuster ταινίες και αμέτρητεςπολυβραβευμένες σειρές δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood όπως είναι ο DanielGraig και η Keira knightley (Quantum of Solace(2008),How to Train Your Dragon 2(2014) andTheEdge of Love(2008)).

Την χρονιά που διανύουμε το αμερικανικό κοινό το απόλαυσε στην τηλεοπτικήταινία Lumen, στις τηλεοπτικές σειρές Zoo και Agents of S.H.I.E.L.D. καθώς και στο video game MetalGear Solid V: The Phantom Pain.

«H μέρα μου είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε castings, πολύωρα γυρίσματα και ώρες συγγραφής.Ωστόσο, όσο πιεστικό και αν είναι ένα ημερήσιο πρόγραμμα, πάντα επιδιώκω να βρίσκω χρόνο γιατους δικούς μου ανθρώπους καθώς πιστεύω πως τίποτα δεν έχει αξία όταν δεν το μοιράζεσαι. Αυτόήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην WINDRunning Team. Η Ελλάδα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και οι αξίες που πηγάζουναπό την ιστορία της αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης. Η WIND Running team αριθμεί 1500 μέλη,όλων των ηλικιών, που τρέχουν όχι μόνο για να αθληθούν αλλά και για να προσφέρουν σε όσουςχρειάζονται την στήριξη μας, με όσους αξίζει να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και την ενέργεια μας»δηλώνει ο ηθοποιός – πρεσβευτής - για την επερχόμενη συμμετοχή του στον ΑυθεντικόΜαραθώνιο της Αθήνας.