ΣΕΔ: Αδιαπραγμάτευτη η θέση της χώρας μας στην ΕΕ και το ευρώ

ΣΕΔ: Αδιαπραγμάτευτη η θέση της χώρας μας στην ΕΕ και το ευρώ
Η θέση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του Ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη διαμηνύει ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου. 

Σε σχετική ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι: "Θεωρούμε απαράδεκτη εξέλιξη το κλείσιμο των τραπεζών και του χρηματιστηρίου, γεγονός που πρώτη φορά συμβαίνει σε αναπτυγμένη χώρα, μετά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο".

Ο Σύνδεσμος καλεί "όλους τους πολίτες, τους επενδυτές και τα μέλη μας, να βάλουν πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας, το οποίο θεωρούμε ότι, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι αποκλειστικά και μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του ευρώ. Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες να αποφύγουν τις ακραίες αντεγκλήσεις και να σέβονται ο ένας τη γνώμη του άλλου, πράγμα που είναι βασική αρχή της Δημοκρατίας".

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΕΔ: "Η εθνική ομοψυχία πρέπει να διαφυλαχθεί "ως κόρη οφθαλμού” γιατί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, μας περιμένουν μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες μπορούμε να ξεπεράσουμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να βάλουμε τη χώρα μας και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Στο δημοψήφισμα της Κυριακής, άσχετα με την κομματική τοποθέτηση του καθενός, ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ, ΝΑΙ στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ